Твоят виртуален дом


l43-110114125044_big

Какво правите, когато искате да създадете дом, в който да цари хармония и мир?

Дом, в който да можете да изразявате себе си по най-добрия възможен начин?

Дом, който да подредите по собствения си вкус, в зависимост какво ви харесва, както на вас, така и на вашите близки приятели или сходно мислещи други човешки същества?

Най-добре би било да си построите един такъв и да го аранжирате така, както пожелаете, нали така?

Лично според мен един интернет сайт представлява точно един подобен дом.

Закупили сме си парченце виртуална земя, след което сме си купили ( или ползваме безплатно) готова конструкция, която да положим върху гореспоменатото парченце. Накрая идва и най-интересната част. Да аранжираме добре всяка една от стаите. Антрето и най-вече всекидневната и хола, където ще каните вашите приятели.

Моят сайт “Другата реалност”, е виртуалния дом, в който ви каня всеки един ден.

Поканата ми идва под различна форма. Някой път чрез социалните мрежи, а друг път някой друг ще ви покани да наминете. И в двата случая имате избора да пренебрегнете поканата. И в това няма нищо лошо, дори напротив. Важното е, че сте упражнили правото си на избор.

Ако ви харесва как съм подредил дома си, ако ви харесват разговорите, които водим и темите, които разискваме, ако ви харесват коктейлите, смутитата и шоколадовия мус, които предлагам, то е много вероятно да решите да ми идвате на гости по-често. И аз ще бъда много щастлив от този факт, тъй като много обичам да посрещам скъпи гости :)

Ако обаче нещо не ви допада, не ви харесва вкуса на шоколада, който правя или просто начина, по който тече енергията в моя дом, то имате избора да не идвате повече на гости. Само ви моля, ако решите да минете само веднъж, да не си оставяте боклука вкъщи. Нали разбрахте, че този дом не е само мой, а и на много други хора, на които им харесва да пребивават в него?

Аз също всеки ден посещавам поне няколко подобни къщи и ако оставям нещо в тях, оставям своя позитивизъм, няколко усмивки и поне една прегръдка. Ако нещо не ми допадне, си вадя небходимите заключения и изводи и си тръгвам с още една гледна точка, но никога не споря с този, който поддържа къщата. Уважавам мнението му, изслушвам го и след като съм преминал през серия от опити да видя как неговите съвети работят, може и да споделя нещо с него. Но не е задължително. Ако разбира се, вече съм натрупал подобен опит, го споделям веднага. Но това съм си аз.

Както всички добре знаем, много по-лесно и бързо можем да изцапаме едно чисто място, но за да го поддържаме чисто си отнема време.

Аз отделям това време, защото ми е приятно и това ме удовлетворява на много и различни нива. И най-много ме зарежда фактът, че различни хора намират тук интересна информация. Или пък това, че срещата ни ги кара да се усмихнат. Или това, че ги кара да се замислят. Тъй като тук храна за ума също има предостатъчно.

Най-хубавото е, че вратите на този дом са отворени по всяко едно време на денонощието, за всеки един от хората на тази земя. Ако днес не ви допада фън шуй обстановката, утре може да сте вече на друго мнение. И сте отново добре дошли.

Но елате тогава, когато се чувствате добре със самите себе си, защото “Другата реалност” може да бъде едно доста объркващо място, в което да намерите информация и опитност, която из основа да промени начина, по който сте виждали живота до този момент.

С други думи си има и опасностите да сте ми на гости.

Може да ви хареса суровоядния таратор или поредното енергийно смути ;)scared_of_link_building1

А може и някой от постовете да разтърси вкоренените ви представи за “добро” и “зло”, за “нормално” и “ненормално”. И това също е чудесно. Ще сте преживели нещо ново и различно и ще решите сами дали ви харесва или не :)

И както вече споменах, вратите винаги са отворени, така че можете да влизате и излизате по всяко време, 365 дни в годината. С други думи работното време на “Другата реалност” е  24/7. Само отново ви моля, да поддържате чисто след себе си.

Добре дошли в нашия общ, виртуален дом наречен “Другата реалност”! :)

You may also like...