Реклама


imgo

           Представяне на сайта Другата реалност

Другата реалност е с разнообразно съдържание, който концентрира вниманието на човек върху собственото му развитие и израстване във всяка една сфера на живота. Сайтът е създаден след написването и издаването на първата ми книга със същото заглавие. На базата на лична опитност, както и споделяне на различни по вид статии, се стремя да концентрирам вниманието на човек върху собственото му развитие и израстване във всяка една сфера на живота. В него ще намерите информация свързана със здравето във всички негови аспекти: хранене, емоционален баланс, духовно и социално развитие. Голяма част от статиите в сайта са с уникално авторско съдържание, което привлича с всеки изминал ден все повече посетители, изграждайки една устойчива група от хора, които следят съдържанието му. Високата популярност на следващите ми книги “Медицината на новото време”, “Българските суперхрани” и “Липсващите елементи на здравето”, както и честите медийни изяви, в които участвам, сподпомагат силно за последното. От началото на месец октомври се публикуват и авторски рецензии на книги от нехудожествения жанр на водещи български издателства.

Посетители

Другата реалност е с постоянно нарастваща аудитория и посещенията на месечна база са:

Средно месечни* импресии (разглеждания на статиите) 60 350.

Средно месечни* уникални потребители – 37 200.

*за периода 01.09.2015 г. до 29.02.2016 г.

Данните показват, че 83% от потребителите са от България, като най-много са от: София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Велико Търново, Русе, Благоевград, Хасково и Сливен.

Възможност за рекламно представяне:

Позициониране с банери:
За схема на позициите, моля, вижте схемата по-горе.

Позиция А1 – 728 х 90 px

Банер в горната част на сайта, в дясно от логото. Банерът се показва на първа страница, на всяка статия и във всеки раздел.

Форматът е с добра видимост и се откроява на всяка страница.

Импресии на ден Уникални потребители на ден Цена за 1000 импресии без ДДС
2000 1250 4.00 лева

 

Позиция А2 – 300 х 250 px

Банерът е разположен горе, в лявата колона на сайта на всяка статия и във всеки раздел.

Форматът му позволява да се създаде визия с ясно обособяване на продукта и посланието. Позиционирането му е много видимо при четене на статии.

Импресии на ден Уникални потребители на ден Цена за 1000 импресии без ДДС
2000 1250 5.00 лева

 

Позиция А3 – 160 х 600 px

Банерът е разположен в дясната колона на сайта, под секцията “категории”. Показва се на първата страница, във всяка статия и във всеки раздел.

Импресии на ден Уникални потребители на ден Цена за 1000 импресии без ДДС
2000 1250 4.00 лева

 

Позиция А4 – 300 х 250

Банерът е разположен в лявата колона на сайта под секцията “видео”. Показва се на първата страница, във всяка статия и във всеки раздел.

Импресии на ден Уникални потребители на ден Цена за 1000 импресии без ДДС
2000 1250 3.00 лева

 

На разположение съм, ако имате необходимост от допълнителна информация относно рекламните възможности или друг тип партньорство.

Благодаря Ви за вниманието и всичко най-добро!

Георги Жеков- основател на сайта

Телефон за връзка- 0888 486 611

Имейл- georgi@drugata-realnost.com