Медицината на новото време


Medicinata-na-Novoto-Vreme-1-647x1024

Медицината на новото време е естествено продължение на многогодишните ми търсения и опит в областта на алтернативната медицина и безбройните начини за лечение с естествени продукти, различни видове храни, дълбоко пречистване на тялото и всички негови органи, както и съчетаването на всичко това с упражнения, поддържащи цялостния физически тонус на човека.

Неминуемо е, когато навлизам в един свят на идеално здраве, да подчертая, че всичко, което включвам в тази книга, е почерпено от личния ми опит и стотиците часове експерименти с моето лично духовно и физическо пространство, за това кое и как точно влияе върху тази, все още ненапълно разгадана система дух–ум–тяло.

За тези от вас, които не са чели първата ми книга „Другата реалност“, ще бъде интересно да проследят случващото се тук от гледна точка на моето лично усещане за енергията, наричана от някои прана, от други чи, а от трети просто жизнена енергия. В „Другата реалност“ разбрахме, че всички ние сме част от Вселената, която насища всеки аспект на битието с енергийни частици, които изграждат както нашите физически тела, така и всичко, което съществува на всяко от нивата ни на познание.

Тясната връзка между нашето съзнание, ум и тяло е основна за разбирането на методите, описани в „Медицината на новото време“. Някои от вас ще се запитат защо съм избрал точно това заглавие и какво се крие зад него? Истината е, че се връщам както хиляди години назад във времето, така и установявам един съвсем нов модел, който ще стане (и вече е) част от житейския опит на много хора по целия свят – възможността да водим пълноценен и здравословен начин на живот, осланяйки се на собственото си вътрешно чувство за хармония и баланс.

„Медицината на новото време“ представя набор от изключително ефективни техники и методи за цялостното пречистване на организма и за поддържането на нашите тела чисти, които, уверявам ви, са единствените, които ще получим в този живот.

Пътешествието, което ще направим, не е резултат единствено и само на моето лично желание да бъдат изяснени много от наболелите въпроси. То е едно естествено навлизане в материя, която е нужна на все повече хора по целия свят, които осъзнават, че е дошъл моментът да се погрижим за себе си по начин, който ни дава възможност за живот, изпълнен с физическа хармония и благодат…”

Какво ще откриете в “Медицината на новото време“-

 

Възстановяването на енергийния баланс

♥ Цялостното пречистване на организма

♥ Ваксините

♥ Новата хранителна парадигма

♥ Балансираното хранене

От какво се нуждае нашето тяло

♥ Суперхраните

♥ Ензимната зависимост

♥ Алкално-киселинния баланс

♥ Житният режим и тайната на содата

♥ Визуализацията в процеса на лечение

♥ Програмата наречена “болест”

♥ Емоционалните болести на човечеството

Квантовото лечение

 

Medicinata-na-Novoto-Vreme-2.qxd

 Книгата може да поръчаш от сайта на ИК “Бард” с 20% отстъпка.

You may also like...