Лунното затъмнение на 27 юли- време за генерални промени и освобождаване на стари модели на поведение


moon

Автор: Михайлина Никлева -Мишел

Моля, запомнете: НЕ Е ПОЛЕЗНО ОТ ЕНЕРГИЙНА ГЛЕДНА ТОЧКА ДА ГЛЕДАТЕ ЗАТЪМНЕНИЕТО, както и всяко едно друго затъмнение, колкото и атрактивно и интересно да ви звучи. Независимо дали е слънчево или лунно и независимо кога то настъпва, избягвайте да го наблюдавате и да сте навън по време на затъмнението. Според древните ведически знания в този момент се активизират демонични сили, с които не е добре да сте в съприкосновение.

Това е най-дългото по време лунно затъмнение за нашето столетие – в продължение на 103 минути Луната ще е напълно скрита. Тя ще премине точно през центъра на земната сянка. В този момент Луната ще се намира на 5° във Водолей, а Слънцето в Лъв, съответно и то е на същите градуси.

Девет часа преди точния час на затъмнението (след 14.22 ч. на обяд) навлизаме в особено енергийно поле, в което настават промени и трансформации. Тогава трябва особено да се внимава какви постъпки се вършат, какви думи се казват и решения взимат, защото се натрупва много бързо негативна карма, която има способността да се разраства с бързи темпове.

Тогава се „отключва“ и вече натрупаната карма до момента. Т.е. стават събития, над които почти нямаме контрол.

ОСВЕН ПРОДЪЛЖИТЕЛНО, ЗАТЪМНЕНИЕТО ЩЕ Е МАРСИАНСКО И ЧЕРВЕНО!

ЯРЪК ЧЕРВЕН МАРС И „КЪРВАВА“ ЛУНА ДО НЕГО по време на затъмнението – това атрактивно явление ще бъде видно дори с невъоръжено око по време на затъмнението Луната ще се оцвети в тъмно-червен оттенък. Планетата Марс, която в момента е ретроградна и е във Водолей ще е в близост до оцветената в червено Луна.
Явлението „кървава Луна“ е визуален ефект, който възниква от пречупването на слънчевите лъчи от повърхността на Земята. Те се разсейват в нейната атмосфера и частично достигат до Луната. Земната атмосфера пропуска лъчите от червено-оранжевата част на спектъра и затова те достигат до повърхността на Луната при затъмнение и тя се оцветява в червени нюанси.

КАКВО ДА ОЧАКВАМЕ ОТ ТОВА ЗАТЪМНЕНИЕ?

Поради сложната и напрегната конфигурация, която се образува между градусите на затъмнението с Марс и Уран, много трудно може да се предвиди какви ще са тези събития. Те ще са твърде бързи, неочаквани и разрушителни в повечето случаи.

Затъмнението ни помага за приключим със започнати до момента дейности, завършване на проект, на обучение или други инициативи. Помага ни да приключим и с трудни, отживели или паразитни връзки, които вече доказват своята несъстоятелност и дори вреда. Този процес малко ще се позабави като резултат във времето поради ретроградните Марс и Меркурий, които ще спъват реализацията на намеренията и на активираните от затъмнението закономерни процеси.

Ще възникнат конфликти и противоречия в обществените и служебните ангажименти и личностните качества, способности и таланти.

Конкуренцията също ще се обостри и в повечето случай ще е напълно нелоялна.

Бързо ще възникват раздели и прекъсване на връзки и партньорства, особено ако страните не са настроени на спокоен диалог и приемане особеностите на другия.

Много от появилите се теми и кризиси ще са от близкото минало, недовършени ангажименти или занемарени връзки и отношения.

Сдържайте се, премълчете, отстъпете, не се впускайте точно сега в изясняване на отношенията, защото недоразуменията бързо може да ескалират. По време на затъмнение хората са много податливи на емоции и имат неясна преценка за събитията. Гневът трудно ще се контролира.

Периодът е силно травмоопасен: от 26 до 28 включително, внимавайте при шофиране, боравене с машини и инструменти, с огнестрелно и хладно оръжие.

Най-напрегнато ще бъде на знаците Водолей, Лъв, Скорпион и Телец, особено ако имате планети, асцендент или други важни точки от 2°-6° в посочените знаци. Разбира се, затъмнението ще въздейства и на всички други представители и от останалите зодиакални знаци, защото самото затъмнение се случва все някъде във вашия хороскоп и носи своите послания.

В случай, че затъмнението активира т.нар. „кардинална точка“ в хороскопа ви, трябва да знаете, че ще се реализират реални събития. Ако няма силен резонанс градуса на затъмнението в хороскопа ви, конкретни житейски ситуации може да не възникнат, но да усещате само психологически и емоционален дискомфорт. Повече си почивайте и не се захващайте с много работа и ангажименти. Грижете се за здравето си и консумирайте само лека, натурална храна.

На 27 юли е и пълнолуние, лунното затъмнение възниква на тази лунна фаза, а този момент е най-подходящ за провеждането на лунна диета. Започнете диетата от 6 часа на 27 юли и я продължете до 6 часа сутринта на 28 юли.

КАКВО ДА НЕ ПРАВИМ?

Не гледайте затъмнението.
Не излизайте на улицата след 21 часа на 27 юли до 2 ч.(през нощта) на 28 юли.
Не започвайте важни неща, не взимайте важни решения.
Не се гневете, не влизайте в спорове.
Не яжте и не пийте дори вода в периода от 21 часа на 27 юли до 2 ч.(през нощта) на 28 юли, а най-добре още от сутринта от 6 ч. да сте на диета, или пълен глад, само на течности, или само на плодове и зеленчуци, напълно да се изключи месото и алкохола, защото по време на затъмнение храната се превръща в отрова за организма, носи много негативни вибрации.

Крайно НЕПРЕПОРЪЧИТЕЛНИ и дори вредни са заниманията със секс и опитите за зачатие през целия ден на 27 юли, енергиите които в момента се спускат са демонични, може да си нанесете сериозни увреждания на здравето и психиката, енергията и имунната защита ще ви спаднат.
Не гответе храна и не се къпете в интервала от 21 часа на 27 юли до 2 ч.(през нощта) на 28 юли, но на сутринта на 28-ми непременно си вземете цялостен душ, измийте щателно и косата, тя задържа много информация.
През целия ден не купувайте и дори не премервайте дрехи. Също така и други по-едри стоки не е добре да купувате, ограничете се само в нещата от първа необходимост.
Не правете никакви козметични процедури, операции и дори прегледи, освен ако не са ултра-спешни!
КАКВО Е ПОЛЕЗНО ДА ПРАВИМ?

Намерете време да почетете духовна или художествена литература, да релаксирате, медитирате, да пеете мантри, особено препоръчителна е Махамритюнджая мантра или да се занимавате с други духовни или енергийни практики.

Отидете на йога, а във фитнеса точно днес не се натоварвайте много.

ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ УСПЕШНО СПРАВЯНЕ С ЛУННОТО ЗАТЪМНЕНИЕ, спокойствие и правилна преценка. Здраве и успехи!

Автор: Михайлина Никлева -Мишел

Източник: http://www.astronews.eu

You may also like...