Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Вълшебството на живата храна – кулинарно приключение в “+ това”

October 31, 2015 @ 13:00 - 16:00

20лева - 30лева
12140806_1073787785987417_4682113941967272258_n

“Здрав Живот” ще обедини сили със създателите на „Домашно сладкотворчество“, първият в България веган ресторант от веригата „Loving Hut” и първата кухня-магазин за изцяло сурова храна “Rawlly”, за да бъдат създадени над 20 уникални, сурови веган ястия, които да опитате.

Те ще ви потопят в едно своеобразно приключение, превеждайки ви през част от безбройните вариации на живата храна, изпълвайки вкусовите ви рецептори с изненадващо нежни тонове, които ще ви запленят и очароват.

Очаква ви и кулинарна демонстрация, на която ще научите как бързо и лесно да приготвите вкъщи едно от тези вкусни ястия.

Основни съучастници в приключението ще бъдат и хората стоящи зад артистичното пространство за срещи, събития и изложби “+ това”, които ще ви нагостят с топъл, ароматен чай или друга безалкохолна напитка.

————————–————————–

За участниците:

“Здрав живот” е образователен портал, който има за цел предлагане на информация за природосъобразния начин на живот, методите на живото земеделие, добри образователни и педагогически практики, упражнения за тялото, сърцето и ума, практики от духовния живот, споделяне на доброто, красивото и полезното в пътя на живота.
http://www.zdravjivot.org/

„Домашно сладкотворчество“ е добре познато в различните части на България със своите индивидуално-уникални веган ястия и организирането на събития с кулинарна и образователна насоченост.
https://www.facebook.com/Домашно-Сладкотворчество-1576233395942882/

„Loving Hut” е известен в цял свят със своята автентичност и разнообразие от 100-процентови веган храни, които включват дългогодишния личен опит на всеки един от собствениците и техните уникални рецепти.
https://www.facebook.com/lovinghutsofia?fref=ts

Rawlly е първата в България кухня-магазин за приготвяне на изцяло сурова храна. Нейните създателки работят непрестанно, за да предложат неповторими и невероятно вкусни сладки и солени изкушения.
http://rawlly.bg/

“+ това” е идеалното място за срещи и събития от различен характер, готово винаги да те посрещне в топлата си и уютната атмосфера, която е твърде вероятно да усетиш като втори дом.
http://plustova.com/about/

————————–————————–——————

Специални гости на събитието ще бъдат:
– известният диетолог Огнян Симеонов
– Калоян Гичев от Здрав живот
– авторът на “Българските суперхрани”– Георги Жеков
– специалистът по лечебен глад Георги Костов
– юмейхо терапевтът Христо Лазаров
– създателите на Loving Hut, Домашно сладкотворчество и Rawlly.

Kъм всички тях ще можете да зададете своите въпроси, които да се превърнат в своеобразни здравни дискусии.

Събитието ще се състои на 31 октомври (събота) между 13:00 и 16:00 часа в “+ това” на адрес “Марин Дринов” № 30 (виж картата за повече подробности).

————————–————————–——————

Вход:
– 20 лв. за възрастни.
– 10 лв. за деца между 6 и 12 години
– безплатно за деца до 6 години

Всеки, който има желание да участва може да запази своето място чрез предварително заплащане на сумата на всяка една каса на Easy Pay в страната. (КИН- 7841386151. Основание за превода “Вълшебството на живата храна-31-10-2015”)

Моля споделете това събитие с приятелите си, за да може повече от тях да се присъединят към този празник на приятелството, обмяната на ценни знания и вкусната, здравословна храна :-)

Details

Date:
October 31, 2015
Time:
13:00 - 16:00
Cost:
20лева - 30лева
Event Categories:
,
Event Tags:
, , ,

Organizer

Здрав Живот
Website:
http://zdravjivot.org/

Venue

+ това
ул. "Марин Дринов" 30
София, 1504 Bulgaria
+ Google Map
Website:
http://plustova.com/