Цел + Вдъхновение + Действие = Сбъдната Мечта


-e1444296230628

Цел + вдъхновение + действие = Сбъдната Мечта.

Това не е математическа задача, а част от живота.

Независимо дали ще приемем простичките няколко елемента, свързани със знака + или не, те така или иначе съществуват и работят по точно определен начин.

Наличието на ясна и конкретна цел ни свързва с безпределното енергийно поле на Вселената, от което черпим сили и вдъхновение.

Във вдъхновението се включва и планът за действие.

След това следва и самото действие. Най-важната и трудна част за повечето от нас.

Преди малко повече от четири години лежах в реанимацията на една далечна болница. Почти не можех да се движа и не си спомнях добре кой съм. Но имах цел и бях безкрайно вдъхновен от нея. Това беше достатъчно. Беше всичко, от което имах нужда, за да продължа напред.

Тази сутрин отворих очи и поех дълбоко въздух. Усмихнах се :) Излязох и тичах в продължение на 30 минути. Срещах хора по пътя си и ги поздравявах с радост в сърцето… След това правих Йога упражнения и медитирах. И продължавам да се усмихвам.

Виждам още една сбъдната мечта на хоризонта. Една малка част от безкрайността на “Другата реалност”…

На 29-и Май ще бъда на Панаира на Книгата в НДК, представяйки книгата си “Другата реалност”. От ученическите ми години, ИК “БАРД” ме вдъхновяваше с книгите, които издава. Сега вече издава и това, което имам да споделя с всички вас, в следствие на опита ми през годините. Преди няколко години това беше само една мечта…

Благодаря на Вселената, от която съм неизменна част за възможността да бъда тук и сега. И затова да мога да си поставям следващи, още по-високи цели, с които да допринасям за благото на всички.

Поставяйте си високи цели, бъдете вдъхновени, действайте.

И сбъдвайте мечтите си…

Моля сподели тази статия с приятелите си, за да бъде полезна и на тях. Благодаря!

You may also like...