Създаваме Чиста Реалност


1471391_478895682223143_1006780261_n

Има един начин да разбера до каква степен успявам да бъда полезен на хората около мен и той е чрез обратната връзка от читатели, приятели и сродни души.

Този път до мен стигна споделеното от Краси  Проданов и Деница Дабижева на страниците на “Слънчева храна“. Споделям го и тук, в “Другата реалност”, където всички можем да се потопим в нея и за пореден път да осъзнаем себе си като част от единното цяло… Благодаря! ♥

***

СЪЗДАВАМЕ ЧИСТА РЕАЛНОСТ

Хора като Георги Жеков го правят по най-хубавия начин, с примера си.

Видяхме го за първи път на живо на премиерата на „Медицината на новото време”. Това е втората книга на Георги, а първата – „Другата реалност” вече бяхме разлиствали, препоръчвали на приятели, отбелязвали…

С Георги всичко е лесно – в очите му се чете онази хармония, която често търсим; за която всъщност са създадени много методи и практики. Как се е настанила в него, той обяснява винаги с усмивка, с доброта. Говори и за преживелиците си на ръба на физическото, и за това, което дошло после. Можем да го изразим по един единствен начин – желание да се докосне до истинската ни природа.

Ето че Георги го прави – а с това увлича теб и мен, още много души. И без да сме се виждали, чувстваме, че отдавна сме приятели. От другата реалност.

Но да кажем няколко думи и за „Медицината на новото време”. Това е книга, която те води на пътешествие в страната на собственото ти здраве.

Това е книга, която те води на пътешествие в страната на собственото ти здраве. Неочаквано откриваш, че е интересно да се храниш здравословно, да се чувстваш добре. Начините са достъпни за всеки. Авторът ги прави такива. Иска ни се да благодарим на Георги Жеков за това, че ни увлича да пътуваме заедно. Вътрешната му сила е споделена за наше добро. И като отворим книгата, пак такова е усещането. Че сме заедно и че тепърва ще откриваме още много полезни неща. Ще се свързва добротата в него, в теб и мен.
Подреждаме в себе си любовта, щастието и дъгата…  ♥ ♥ ♥
***
Краси Проданов е главен редактор на сп. “Усури” или както аз обичам да го наричам, различното списание :) То ни дава възможност да се ориентираме в морето от информация, която ни залива и да изберем това, от което имаме нужда, за да продължим с още повече сила и енергия напред през приключението, наречено “Живот”…
1470834_656311101079840_2093371761_n

You may also like...