Силата да сбъдваме


431729_10150720698806183_1634655233_n

Навън е студено. Вятърът духа с неподозирана сила и носи на талази рояк листа и клони във въздуха. За пореден път осъзнавам колко мощна е майката-природа. И ние, хората, оставаме безсилни пред нея, докато не осъзнаем, че вътре в нас е стаена силата да създаваме собствената си реалност.

Разгръщам страниците на едно различно списание, което дава множество насоки и яснота, за това как да се докоснем до самите себе си. Как да преоткрием и възстановим връзката си с необятното енергийно поле на Вселената, от което сме и винаги ще бъдем част.

Спокойствието и хармонията на настоящия момент са станали част от физическото ми тяло и то послушно следва намерението ми. Пулсът ми е отчетливо отмерен и бавен. Усещам го как трепти във всяка моя клетка. Потопил съм се в света на най-старите пирамиди открити от човечеството. Наблизо са, в Босна. Скоро ще потегля натам. Но в момента им се наслаждавам и сливам с тях чрез думите и образите, които виждам на листите пред себе си. Затварям очи и се пренасям над камъка-сърце и усещам енергийните вибрации, които изстрелва през върха на пирамидата към безкрайния Космос. Ставам едно с тях и се отправям на пътешествие във време-пространството. Земята остава някъде назад. Студът също си е отишъл. Сетивата ми са изменили своята структура и сега всеобширността на съзнанието ми поглъща цели планети и съзвездия. Виждам зараждаща се нова Вселена. Ярък, ослепителен взрив от материя.

След неопределен за познатите ми концепции отрязък от време, се завръщам обратно с усмивка. Изпълнен съм със сила и енергия, за да продължа още по-мощно напред. “Усури” приветливо ми е разкрило част от своите тайни, а аз съм бил достатъчно мъдър, за да ги приема.

Навън вятърът е стихнал. Чуват се звуците на движещи се превозни средства. Звездите, сред които съм се реял до преди малко са изчезнали, но усещането за цялостност с всичко около мен е винаги тук. Тук и сега. И независимо, че умът ми нашепва тихо, че всичко това е било само сън, аз зная, че истината е друга. Сливал съм се безброй пъти с Вселената и я усещам все по-близо с всеки изминал миг. В теб и мен. Туптяща и изгаряща всякакво съмнение. Даряваща ни с вяра и посочваща верния път към собственото ни себеосъзнаване…

 

IMAG2583

 

You may also like...