Пряк път към успеха? Да, ама не!


happiness-and-success
Ако някой ви каже, че има кратък и лесен път към успеха, просто му се усмихнете услужливо и си плюйте на петите.

И то колкото се може по-бързо.

Много хора се опитват да убедят на първо място самите себе си, че съществува начин да пропуснеш стотиците часове на усилен труд и самоусъвършенстване, за да станеш успешен.

Е, такъв филм няма. Независимо за коя сфера на живота става въпрос.

Нещата не се случват по подобен начин и ако някой ви каже обратното, то това е най-вероятно поредната “стани богат веднага” схема.

Наистина ли не омръзна на тези хора да предлагат подобни “услуги”? Манипулирайки съзнателно себеподобните си…

Ако има начин, чрез който да успеем (а такъв наистина има) той е чрез сочно потене и капки стичащи се по задника ви (не само по челото), в следствие на постоянния труд положен върху собственото ви самоусъвършенстване.

Зная, болезнено откровен съм.

Просто няма път, по който да минем, без да научим всичките необходими уроци, които да приемем и разберем, преди да можем да дадем някаква реална стойност на света около нас, за която да ни бъде заплатено по един или друг начин.

Ако знаете такъв начин, моля да ме светнете, тъй като със сигурност ще го разгледам подробно, ще го подложа на проверка и ще го използвам за създаването на собствената си реалност ;)

Всъщност е доста завладяващо да погледнеш назад във времето и да се видиш там преди две, три или пет години. И да осъзнаеш колко мощно са работили подобни програми в съзнанието ти. Спомням си как преди време бях толкова вманиачен от идеята за така наречения мрежов маркетинг, че всичко, за което мислех е как да разкажа на света за възможно “най-добрия” продукт на пазара и то използвайки всички познати и непознати начини за това.

Не казвам, че няма добри мрежови компании, сигурно съществуват някъде по света, но със сигурност няма нито една такава, която да те направи богат и успешен от “днес за утре”.

Но целта на нашия разговор не е мрежовия маркетинг, а вашето евентуално личностно развитие.

Изграждането на собственото ни чувство за успех е винаги съпроводено с един продължителен период от време и пренастройка на биокомпютъра в главите ни.

Винаги е нужно определено време, за да заменим една “негативна” програма с друга по-добра (забележете, че не използвам думата “позитивна”)

Понякога така нареченото “позитивно” е добре познато “негативно”. Тук е добре да се внимава какво приемаме като информация. Много често ще бъдете “отвлечени” от много и различни по вид “позитивни” съобщения, за това как да станете милионери в рамките на няколко месеца (ако не веднага).

Ако наистина искате да минете през тази опитност, то го направете по възможно най-бързия начин.

Всичко останало е загуба на време.

Вашето време.

Простичко е.

Пряк път към успеха няма.success

Помислете върху тези думи, преживейте ги, ако се налага и продължете напред към следващото ниво.

Там вече ви очаква една малко по-различна реалност, изпълнена с радост и разбиране, за това какво представлява животът и как работят някой от основните вселенски правила.

Тогава идва и моментът, в който лека, полека започвате да се издигате нагоре и да осъществявате целите и мечтите си.

Приятен полет! ;)

You may also like...