Просто бъдете себе си


Be-you

Понякога имаме нуждата да се концентрираме върху нашите най-важни проекти, но за да направим това трябва да оставим настрани някой от не толкова належащите.

Как разбираме кои са всъщност най-важните от тях? Откривайки кои точно ще ни дадат най-добрата възможност за нашето развитие.

И тук имам предвид съзнателно развитие.

Така че на първо място разглеждаме дали проектите ни са свързани с евентуални позитивни резултати за нас самите или ще задоволят нечии чужди нужди.

Да, много хора правят тази грешка. Да работят върху нечии чужд проект. Защо правим това? В по-голямата част от случаите причината е, че чувстваме съжаление или че искаме да задоволим чуждо желание. Звучи ли ви познато? На мен определено ми звучи, тъй като съм го правил много, много пъти.

Познайте какво? Правейки това, вие просто губите чувство за вашата собствена реалност и къде точно се намирате. Размивате се във времето и пространството и позволявате на някой друг да контролира животa ви. И това се случва при може би повече от 95% от хората на нашата прекрасна планета. И дори съм доста щедър с този процент :)

Дълбоко са ни наложени много и различни по вид програми и вярвания, които ни казват какво да правим и как да реагираме в различните ситуации от живота си. И в един момент ние губим своя собствен свят, своите собствени намерения, желания и мечти.

Вие сте тук, за да осъществите една основна мисия. Да задоволите първо своите собствени нужди, за да можете след това да помогнете и на хората около вас.

Това може да прозвучи егоистично в първия момент, но е напълно реално. Как мислите, има ли начин да дадете любов на най-близките си хора, ако първо не сте се научили да обичате себе си? Или можете ли да заемете пари на най-добрия си приятел, ако си броите стотинките в портфейла. Просто няма как да стане.

Поставете СЕБЕ СИ в уравнението. Израствайте съзнателно и градете живот изпълнен с изобилие от всичко, от което се нуждаете… а междувременно също можете да давате от това изобилие и на другите.

По-лесно е, отколкото си “мислите”.

Единственото, от което се нуждаете е чисто и ясно намерение и това да вложите енергията си в него.

След това идва ред на действието.

После е осъществяването.

И накрая е насладата.

И не забравяйте, просто бъдете себе си…

 

Моля споделете тази статия с приятелите си, за да бъде полезна и на тях. Благодаря!

You may also like...