Последното предсказание на Учителя Петър Дънов


петърдънов5

Независимо от това, че обитателите на планетата са на различни етапи от развитието си, всеки ще почувства влиянието на Новата Епоха. Няколко десетилетия ще изминат до идването на Огъня, който ще промени света, носейки нов морал. Всеки, който му се противопостави ще бъде пренесен на друго място.

В момента единственото, което може да направи човек е да се обърне към Бога и да покачи вибрационното си ниво, за да бъде в хармония с мощната вълна, която ще го залее съвсем скоро.

Случва се постепенно подобрение в мислите, чувствата и действията на човека. Скоро всички ще бъдат обгърнати от божествения огън, който ще ги пречисти и подготви за Новата Епоха. Човек ще се възнесе на ново ниво на съзнанието, необходим за Нов Живот. Ще има нови услови за планетата, сърцата ще бъдат освободени от проблеми и тъга, негативните мисли, чувства и действия ще бъдат унищожени.

Сегашният живот е тежък затвор и робство. Всичко наоколо ще рухне и изчезне. Нищо няма да остане от тази цивилизация и нейната извратеност. Няма да има и следа от тази лъжливата култура, която държи хората под игото на невежеството. Природните катаклизми не само се явяват като механичен феномен, но и имат за цел да пробудят съзнанието на хората, за да се избавят от заблужденията и глупостта. Човекът трябва да разбере, че не е единствен във Вселената.

Последното предсказание на Учителя Петър Дънов – 1944г

Моля сподели тази статия с приятелите си. Благодаря ти!

You may also like...