Лечение на организма със собствени сили


лечение1-689x400

Рядко попадам на книга с обем от 272 страници, която да бъде изпълнена с толкова богато и качествено съдържание.

В “Лечение на организма със собствени сили” авторът и лекар по професия, Сергей Филонов, навлиза дълбоко и умело в територията на лечебния глад, като определено си личи, че притежава многогодишен опит в това, което прави. А именно да дава стойностни насоки на своите пациенти, които да разрешат проблемите свързани с най-различни по вид заболявания, включително туморни образования и ред други “нелечими” болести.

Да, книгата определено разбива много на брой митове за това какво е възможно и какво не в съвременното лечение. Същевременно с това Филонов ясно показва, че методите, които предлага не са панацея, обяснявайки логично и разбираемо как точно работи както влажният, така и сухият пост.

Всъщност това е и първата книга на български език, която дава достъпна информация за последния, който включва в себе си въздържане както от храна, така и от вода за определен период от време. И не случайно пиша тези редове, тъй като аз самия практикувам този метод и виждам неговите уникални ползи за здравето. Ето и връзка към статията, която написах след първия ми петдневен лечебен пост- “Моят първи, петдневен лечебен глад”, както и към видео материалите от петдневния експеримент наречен “Глад брадър“, където може да видиш и чуеш отзиви от участниците в него.

Обясненията по подготовката за провеждане на лечебен пост в домашни условия са достатъчно ясни, за да ти дадат вдъхновение и сили да започнеш, а разясненията за самия процес и това какво точно да очакваш са достатъчно подробни, за да продължиш.

В книгата ще откриеш и ценна информация за храненето, което така или иначе играе основна роля в поддържането на човешкото здраве, а програмата за правилно отслабване ще ти даде добра идея къде може би си грешил до този момент.

Допълнителен бонус са старославянските лечебни техники за обезболяване на стомаха и гръбнака, както и премахване на болката и възстановяването след различни видове травми в областта на главата.

В заключение мога да кажа, че “Лечение на организма със собствени сили” е един безценен наръчник за всеки, който е взел ясното решение да поеме здравето  си в собствени ръце.

♦♦♦

Lechenie-na-Organizma.qxd

Книгата може да поръчаш от сайта на ИК “Бард” с 20% намаление.

  *Изд. „Бард“ е партньор на drugata-realnost.com

 

 

 

You may also like...