Как по-лесно да използваме духовните закони на живота?


event_215960062
Преди няколко дни проведох телефонен разговор с един много добър мой приятел.

След като натиснах червения бутон, за да приключим комуникацията си, бях изключително вдъхновен и готов да напиша следващия си пост :)

Защо? Защото бях дал някаква стойност на човека отсреща под формата на ценен, практически съвет.

Това е, което има истинско значение в крайна сметка.

Чувството е всъщност, като че ли съм помогнал на самия себе си. И всъщност това е точно така, тъй като ние всички сме едно Цяло… :)

Но нека се върна към гореспоменатия  разговор. Моят приятел ми сподели, че е препрочел книгата ми “Другата реалност” и по-специално частта озаглавена “Духовните закони на живота”. Каза ми, че много му допада простият и лесен за възприемане начин, по който съм описал законите, но също така и това, че изпитва затруднение в използването им в собствения си живот.

Веднага му дадох един много ефикасен и лесен начин, за да направи това. И ето, че веднага го споделям и с всички вас :)

Седнете и напишете за всеки един ден от седмицата по един от законите на лист хартия. Когато се събудите сутрин, не започвайте веднага с мислите за предстоящия работен ден ( той така или иначе ще дойде), но прочетете закона, който сте си записали и си напомнете да го използвате през целия ден, колкото се може по- често. Докато осъществявате срещите си с хора, докато наблюдавате собствените си мисли и вършите ежедневните си задължения.

Настройте си алармата на мобилния телефон, която да ви напомни за дадения закон. Въведете предварително “Закон за даването и получаването” (примерно) и си припомнете начините за прилагането му. Аз лично използвам моя телефон за подобни цели постоянно, като за всеки един ден имам по нещо, което да ми напомня върху какво е нужно да работя повече :) Това е един изключително полезен метод, особено ако се занимавате с няколко неща едновременно и е нужно да приключите с повечето от тях до края на деня.

Но нека видим как най-лесно можем да въведем в действие законът, който споменах малко по-горе. Той всъщност е и един от най-лесните за употреба.

Има толкова много начини да започнем да даваме на хората около нас

. Подарете усмивка, кажете “Здравей” на някой непознат, дарете някой от приятелите или колегите си с прегръдка или направете заслужен комплимент на някой от тях. Всички тези варианти са напълно безплатни и най-хубавото е, че не могат да се изчерпят от към бройка ;)

С други думи, можем да ги използваме в неограничени количества. Има обаче една важна забележка към тях. Когато го правите, правете го откровено и с отворени сърца. Хората ще го усетят.

Ние всички резонираме дълбоко в себе си на една и съща честота- тази на Любовта.

Тя е винаги с нас и е неотделима част от истинската ни същност.

Усмихвате ли се вече? :)

Моля споделете тази статия с приятелите си, за да бъде полезна и на тях. Благодаря!

 

You may also like...