Изцелителната сила на поста


48394631_225926794842474_5704703827450527744_n

Здравейте,

Радостен съм да споделя с Вас, че новата ми книга вече излезе от печат и нейното заглавие е “Изцелителната сила на поста”.

В нея съм споделил както своя личен опит, така и опита на множество лекари, учени и практици, които недвусмислено показват, че най-мощните методи за лечение и самовъзстановяване на човешкото тяло са сухият и водният пост.

На страниците на книгата ще откриете това, което е липсвало на мен по времето, когато започнах да използвам тези практики в живота си. А именно достатъчно информация, за да разберете ясно как точно функционира поста и кои са основите, върху които е нужно да стъпи човек, за да започне да го прилага в собственото си ежедневие.

Факт е, че сухият и водният пост нямат аналог по начина си на действие и постигнатите чрез тях резултати. Единственото, което е нужно на човек е, да се сдобие с необходимата информация и знания, благодарение на които да успее да събере достатъчно сила и мотивация, за да направи първите стъпки.

Вярвам, че чрез “Изцелителната сила на поста” съм съумял да направя именно това- да поднеса всичко необходимо за първоначалното навлизане в тези древни, но актуални и днес практики, чрез които десетки хиляди хора са излекували множество, смятани за нелечими болести и са възвърнали своето здраве.

Можете да поръчате своята книга с лично послание. За да направите това, моля използвайте следната връзка- Изцелителната сила на поста

Благодаря Ви за подкрепата и ще се радвам да се срещнем на някое от представянията на книгата, които ще бъдат осъществени в повече от осем различни града в България в началото на 2019 година.

Всичко най-добро и светли празници,

Георги Жеков

You may also like...