За ваксините и хората


Vaccination little girl.

Модерният човек е образован и заинтересован консуматор. Доказват го проучвания, според които хората са склонни да плащат по-високи цени за местни, био/еко продукти; роящите се магазини за здравословни продукти и добавки; веган и вегетариански течения, както и всякакви диети ‘пречистващи’ организма; ресторанти с акцент върху нискокалорични ястия приготвени по начин, който щади и опазва хранещия се, както и природата и животните. Води се активен диалог за вредата от месотомлякотогазираните напиткиоцветителитеконсервантитестабилизаторитеемулгаторитетрансмазнините, замърсените с нитратизеленчуци или наситената с живак риба, състава на пломбитепарабените в шампоаните, рако-предизвикващите химикали в козметиката. Изобщо, модерният човек е много внимателен по отношение на това, което допуска в тялото си и обръща особено внимание на етикетите на продуктите, които потребява. Единствените етикети, които пропуска в забързаното си ежедневие и които, странно защо, не му се представят в удобен и лесно-достъпен формат са тези на ваксините, които започва да получава подмускулно още в първите 24 часа от раждането си и продължава да получава на редовни интервали през остатъка от живота си. По отношение на веществата прескачащи първата имунна защита на оранизма (храносмилателния тракт или по-точно лигавицата/мукозата му) и стигащи до всяка клетка в тялото му, модерният човек разчита единствено и само на сляпото си доверие в добрите намерения на фарма индустрията и правителствата, чиито приоритет са неговото здраве и дълголетие. Всякакви съмнения в същите са просто продукт на конспиративни теории. И все пак, да не забравяме, че всички гореизброени вредни, канцерогенни, увреждащи продукти са ОДОБРЕНИ за разпространение и продажба от всякакви регулаторни агенции за безопасност на храни, лекарства и препарати.

В първия месец от 2019 година, Световната Здравна Организация определи хората отказващи да (се) ваксинират (познати като анти-ваксъри) за една от ‘най-големите здравни заплахи за човечеството’. Същата Световна Здравна Организация, която в собствените си отчетни документи не скрива, че най-щедрите й дарители са:

Bayer AG ($1,158,000)

GlaxoSmithKline ($7,365,666)

Sanofi Pasteur ($9,411,491)

Sanofi-Aventis ($2,634,963)

Merck ($1,652, 226)

Всичките производители на ваксини и лекарствени препарати и, инцидентно – Rockefeller Foundation ($748,945), която стои зад финансирането на движението за евгеника. Но да не ставаме параноични още в самото начало на изследването на тази тема.

Паралелно с това, в Америка медиите алармираха за ‘епидемия от дребна шарка’, при което няколко щата обсъждат закони, според които всички деца и възрастни ще подлежат на задължителни ваксинации без право на религиозно или медицинско освобождаване. Междувременно социални медии като Фейсбук и Пинтерест оповестиха, че ще ограничават/затварят/трият групи и информация на ‘анти ваксърска тематика’.  Масовата психоза по отношение на ‘епидемията’ от морбили е толкова силна и повсеместна, че докато в Америка текат дебати за насилствено ваксиниране на всички деца, по същото време в Русия, където също има ‘епидемия’ от същата болест, лекари посещават хората по домовете им, за да питат дали децата им са ваксинирани и да настояват за ваксинации. Паралелно с прокарването на закони, които налагат задължителни ваксинации в Америка, формата на домашно обучение (homeschooling), която досега беше законна, ще поставя децата в същата графа на тези, които са насилвани и родилите ще трябва да представят медицински документи удостоверяващи васинационния им статус ако не искат те да им бъдат отнети. Като се има впредвид, че почти всички родители обучават децата си у дома именно, за да не ги подлагат на задължителните за училище ваксини, не е трудно да се забележи накъде отива всичко това.

В Австралия нов закон постановява до 10 години лишаване от свобода за всяка сестра или акушерка, която си позволи да говори в публичното или виртуалното пространство за вредата от ваксините.

На фона на нарастващата или по-скоро създаващата се паника, удобно се пропускат някои инересни факти. А именно:

 • Наличието на над 300 изследвания публикувани в световно-признати медицински журнали от редица учени пряко доказващи връзката автоимунни заболявания – ваксининеврологични увреждания – ваксинифизически увреждания – ваксиниспонтанни аборти – ваксини и синдром на внезапната детска смърт (SIDS) -ваксини(където 79.4% от починалите внезапно деца са получили повече от една ваксина същия ден преди да умрат от ‘неизяснени причини‘) и 157 изследвания доказващи връзката ваксини-аутизъм.
 • Затварянето на един от най-големите и уважавани медицински журнали PubMed, в чиято директория са публикувани много от изследванията за опасността от ваксините и използваните съставки и адюванти.
 • Нарастващ брой на успешни съдебни дела, които присъждат обезщетение на деца и възрастни получили увреждания в резултат на ваксинации.
 • Асоциацията на Американските Лекари и Хирурзи (The Association of American Physicians and Surgeons) излезе с изявление срещу намесата в и принудата на федералното правителство в медицинския избор на гражданеите (в това число дали да ваксинират и по какъв график)
 • Факта, че в световен мащаб, на лекарите не е позволено да слагат ‘пост-ваксинационни усложнения’ като причина за смърт при настъпването на такава часове/дни след ваксинация при здрави деца без история на предишни заболявания и без каквито и да причини за настъпване на внезапна смърт).
 • Годишни отчетни доклади публикувани от Американските държавни агенции Center for Disease Control (CDC) и Food and Drug Administration (FDA), които показват нарастващ брой на хора присъждани обезщетения поради увреждания в резултат на ваксинации. До момента, общата сума на изплатени обезщетения по Програмата за Компенсации за Увреждания от Ваксини (Federal Vaccine Injury Compensation Program) НАДМИНАВА 4 МИЛИАРДА ДОЛАРА – за сравнение брутният вътрешен продукт (GDP) на Германия за 2018 година е 4 милиона долара. Само за 2017 година има признати 332 случая на увреждания в резултат на ваксинация, a изплатените обезщетения за първите три месеца от 2019 са вече 110 милиона долара.
 • Случаите на заразените с дребна шарка в Щатите бяха проследени до пациентите, от които е тръгнала заразата, и те са ваксинирани. Само в едно училище в Лос Анджелис има 1,600 случая на магарешка кашлица и всичките са при ваксинирани деца; 18те неваксинирани НЕ са заразени, a епидемията отново е тръгнала от 30 ваксинирани деца.
 • Въпреки масираната медийна кампания и натиск от производителите и правителствата за задължителни ваксини, нараства броят на щатите, които въвеждат и увеличават причините, поради които родители могат да отказват ваксинации и без медицинско основание и задължават лекарите да осведомяват пациентите си за рисковете свързани с ваксинациите.
 • Допълнителни проучвания спонсорирани от правителства също потвърдиха, че ‘епидемиите’ от морбили се създават и разрастват заради ваксинирани хора.
 • 30 заразени от дребна шарка в Уошингтън, 34 в Ню Джърси и един в Орегон  може да бъде класифицирано като ‘епидемия’, но 10,590 случая на развиващи рак деца всяка година в САЩ и 100,000 деца умиращи от рак всяка година в световен мащаб както и 1 на 59 децаразвиващи аутизъм не е епидемия.
 • От 2000 година насам, в Щатите има само 3 смъртни случая в резултат на морбили: един на 75-годишен мъж, който е заразен в Израел; на 13-годишно момче с имунна недостатъчност, което е получило трансплантация на костен мозък в трите месеца преди смъртта си и на жена с имунна недостатъчност и множество съпътстващи заболявания. По същия начин стоят и статистиките за заболели от заушка и рубеола – с 2500 случая на заболели от заушка но никакви смъртни случаи в последните години и само 10 заболели от рубеола от 2012 насам, но всичките – донесли болестта извън САЩ.
 • Репортажът на СNN, който отрази ‘епидемията от дребна шарка’ погрешно използва снимка на бебе с дребна шарка, което се беше разболяло вследсвие на поставената му ваксина, а не поради това, че е неваксинирано. (дребният шрифт в края на статията уточняващ:
  Correction: This article and an accompanying video previously included a photograph of a child with a rash linked to a vaccination. The image has been removed.)
 • Репортажът на Сакраменто, който твърди, че боледуването от дребна шарка причинява загуба на слуха и аутизъм(който иначе беше генетичен), погрешно цитира медицинско проучване, което се отнася до вируса на Рубеола.
 • Ню Йорк току що легализира абортите до момента на раждането (40та седмица), което осигури фетална тъкан за разработването на нови ваксини.
 • CDC и FDA публично признаха връзката ваксини – аутизъм, а Върховният съд на САЩ обяви ваксините са ‘неизбежно вредящи’.
 • Pfizer, Merck, Sanofi-Aventis спонсорират кампаниите на няколко от обявените кандидати за президентските избори през 2020.
 • Няколко законови предложения, които ще търсят ‘полицейски контрол’ на ваксинационния статус на деца обучавани у дома.
 • За да обясни високият процент на заразени с дребна шарка ваксинирани пациенти ( спрямо неваксинираните, което означава че 75% от ваксинираните пак са се разболели), Кентъки, Охайо и Индиана посочиха ‘замърсени ваксини, които са заразили пациентите‘ като възможа причина за липсата на имунитет сред ваксинираните срещу болестта.
 • Амазон премахва книги и филми на противоваксинна тематика; Етци премахва био и домашнорприготвени продукти за детоксикация ; Пинтерест трие цели профили и постове; Фейсбук трие групи и постове; Гугъл, Бинг и Yahoo де-индексират резултати от изследвания и информация доказваща вредата от ваксините; Инстаграм трие профили и хаштагове на противоваксинна тематика; Youtube демонетизира видеота и филми на противоваксинна тематика; медицински журнали като Pubmed, съдържащи десетки изследвания доказващи вредата от ваксините и много от техните съставки, ще бъде затворен.

Но да проследим проблема от самото му начало.

Лъжата за Стадния Имунитет

Теорията за ‘стадния имунитет’ (или колективния имунитет) е използвана за първи път през 1923 година от изследователя А. Хедрих (A. W. Hedrich). Той изследвал случаите на дребна шарка в Щатите в периода 1900-1931 – години преди ваксината срещу дребна шарка изобщо да бъде разработена – и установява появаването на епидемия когато по-малко от 68% от децата не са развили естествен имунитет срещу болестта. Това се базира на принципа, че децата изграждат свой собствен имунитет след контакт (преболедуване) с дадена болест. Това прави теорията на стадния имунитет теория за естествения имунитет и естественото протичане на заболяванията, тъй като тя няма никаква връзка с ваксинацията. Ако 68% от популацията се разболее от и преболедува дадена болест, то тогава няма да има епидемия от същата тази болест.  Впоследствие ваксинолозите започват широко да се позовават на тази теория, като дори увеличават процента от 68 на 95% без никаква научна обосновка освен твърдението, че ‘е небходимо 95-процентно ваксинационно покритие на популацията, за да се избегне епидемия’. Тоест, дори оригиналното проучване на Хедрих е фалшифицирано и изопачавано в статистичните данни използвани от фармацевтичните компании и правителства, за да налагат задължителни ваксинационни програми.

След 1900 броят на хората умрели от дребна шарка в Щатите е 13.3 на 100,000. В 1940 тази цифра пада на 0.5 на 100,000 и към 1960 е вече 0.2 на 100,000.

До 1986, процентът на деца ваксинирани срещу инфлуенца тип Б е 0%.

До 1986, процентът на деца ваксинирани срещу варицела е 0%.

До 1986, процентът на деца ваксинирани срещу Хепатит Б е 0%.

Това се дължи на факта, че същите ваксини не са разработени и влезнали в употреба. И впреки това, няма документирани епидемии и/или множество смъртни случаи от същите болести.

До 1986, процентът на деца ваксинирани срещу морбили е около 65%. Същият е процентът и на ваксинираните срещу коклюш и тетанус. Процентът на деца ваксинирани срещу полио е по-нисък – около 55%. Но медиите не създават паника сред населението, позоваващи се на теорията за стадния имунитет.

Въпреки това, според CDC родените преди 1957 г., се считат за имунизирани срещу морбили, паротит и рубеола. Според доклад на CDC, родените преди 1957 г. имат „приемливи нива на антитела срещу морбили, рубеола и паротит … – достатъчни за имунитет.

Авторитети в сферата на традиционната медицина утвърждават посредством изследвания, че ’60 години задължителни ваксинации не са постигнали стаден имунитет по никакъв начин’. Това е заключението на изследване публикувано в 2014 в Oregon Law Review от учените от Университета в Ню Йорк Мари Холанд и Чейс Закари (защитавал докторат по химия в Принстън). Имунолози от Харвард излизат с публични становища, че:

неваксинираните деца не представляват НИКАКЪВ риск за когото и да е

и привеждат научно обосновани и доказани доводи с изследвания, които показват, че:

 • хора ваксинирани с IPV (неактивирана полио ваксина) не могат да повлияят на разпостранението на полио вируса в популацията.
 • тетанусът не е заразна болест.
 • комбинираната ваксина срещи Дифтерия, Тетанус и Коклюш може единствено да предпази ваксинирания, но не и да повлияе на разпространението на Дифтерията, защото не е разработена да предотвратява колонизацията и разпространението на C. diphtheriae.
 • ваксината срещу белодробен коклюш, която замени стандартната ваксина срещу коклюш в САЩ и сега е компонент на комбинирата срещу дифтерия, тетанус и коклюш, доведе до невероятен скок в случаите на магарешка кашлица.
 • въвеждането на ваксинация срещу инфлуенца Б (H. influenzae тип Б) доведе до изместване на преобладаващия щам към този, който ваксината не прокрива, а именно типовете от А до Ф.
 • Хепатит Б е кръвно-предавана болест и не може да бъде предавана сред популацията особено при деца, които по презумция не участват в рискови поведения (безразборен секс, венозна употреба на наркотици), които разпостраняват болестта. При възрастовата група от 0 – 1 има зависимост от 20:1 от настъпили уреждания/смърт в резултат на ваксинация против Хепатит Б спрямо деца заболели от Хепатит Б.

В резултат на информацията от всички тези изследвания учените заключват, че неваксиниран човек НЕ представлява по-голям риск от ваксиниран за разпространението на която и да от изброените болести. Още повече, скорошно проучване в Онтарио показва, че ваксинациите водят до посещение на центъра за спешна медицинска помощ при 1 на 168 деца около година и 1 на 730 деца на възраст година и половина.

Медицински изследвания показват, че през 80те години, броят на заболелите от морбили нараства драстично, като до 40% от случаите на заразени са при ваксинирани пациенти. До въвеждане на ваксината срещу морбили. рубеола и заушка – в Америка годишно около 400 – 500 човека са умирали от усложнения свързани с въпросните болести. Междувременно, само за 2016 са регистрирани 3607 смъртни случаи сред деца под 1-година в дните след поставяне на MMR ваксината, въпреки че същите се водят за ‘синдром на внезапна детска смърт’.

Дори чистата и проста статистика показва, че заболеваемостта сред популациите от рубеола, дребна шарка, полио, заушка и други инфекциозни заболявания е показвала драстичен спад години и дори десетилетия преди да се въведат ваксини за която и да е от тези болести.

Аргументът за стадния имунитет е сред най-често използванито от привържениците на ваксините, които обвинвяват неваксиниращите в компрометиране на здравето на всички останали. Но те пропускат много важна подробност – преносителите на заразата/болестта са именно ваксинираните, защото вируса/бактерията(макар и ‘омаломощена’) се съдържа във ваксините. Това се подкрепя от самите производители на ваксини, които уточняват в листовките, че ‘прекарването на лека форма на дребна шарка е една от възможните странични реакции след ваксинация‘. Изследвания установяват наличието на вируса на рубеолата и/или на морбили в носа и секрециите от носа и устата на ваксинирани хора до 28 дена след ваксинация.Ваксини съдържащи живи вируси продължават да ги отделят до 6 седмици след ваксинация, което означава, че ваксинираният човек е преносител и може да заразява други хора дори и самият той да няма симптоми. На листовката на комбинираната ваксина за морбили, рубеола и заушка (MMR) дори е упоменато, че вирусът на рубеолата може да се предаде чрез кърмата на новороденото дете и да го зарази.

Т.е. не е възможно неваксиниран човек да зарази друг (ваксиниран или неваксиниран) с болест, на която НЕ е преносител, но ваксинираният като преносител може да заразява и ваксинирани и неваксинирани хора. Тогава, кой е по-голяма заплаха за колективния имунитет и здравето на популацията? Про-ваксърите са прави в твърдението си, че ‘Нашите решения пряко влияят върху здравето и живота на хората около нас‘, но пропускат факта, че като носители на заразата – те са тези, които я предават и на ваксинирани и на неваксинирани хора. Развиването на морбили е първата страничните реакция сред 42 (сред които енцефалит) упоменати в листовката към ваксината срещу морбили, рубеола и заушка, като дори се уточнява изрично, че ваксината ‘не е ефективна нито безопасна‘.

Производителите

Производителите на ваксини одобрени за масово прилагане са компании с дългогодишен стаж и стотици милиони долари похарчени в реклама и лобиране на правителствата за задължително ваксиниране. Това кара хората масово да се доверяват на ‘експертната’ им оценка по отношение на безопасността на лекарствата, които произвеждат и продават. Но бърза справка показва недотам етични практики в историята на всяка една от тези корпорации, както и производство на доказано вредни и опасни медикаменти.

През 1984, Bayer AG, производителят на най-употребявания лекарствен препарат аспирин, открива замърсяване на няколко от партидите си с лекарството Фактор 8 – което се използва за третирането на хемофилия. В резултат на това ‘замърсяване’, хиляди деца страдащи от хемофилия се заразяват с ХИВ, защото при производството на Фактор 8 е използвана кръв от донори, които не са минали тест за ХИВ-позитивност. След като Bayer AG установава замърсяването в партидите с Фактор 8, с разрешението на FDA (Федералната Агенция за Контрол на Храните и Лекарствата), компанията изтегля партидите от Американския пазар, но ПРОДЪЛЖАВА да ги продава в Аржентина, Индонезия, Япония, Малайзия. В резултат на разпространенито на 100,000 концентрирани дози хиляди възрастни и деца развиват и умират от ХИВ-предизвикани инфекции и заболявания като ръководителите на регулаторните агенции по безпасност на храните и лекарствата в Аржентина, Индонезия, Япония, Малайзия и Сингапур са осъдени и вкарани в затвора. Никой от FDA или Bayer AG не е подведен под съдебна отговорност, а представител на компанията излиза с изказването, че:

Решението да продължим разпространението на препарата преди две десетилетия е взето на основата на най-добрата и проверена научна информация в съответствие с всички закони и регулаторни норми.

Националната Библиотека по Медицина в САЩ публикува изследване на основата на конфиденциален документ от 1271 страници иззет от GlaxoSmithKline, който бе направен публично достояние от Италиански съд. Този документ доказва връзката между ваксинация и Синдрома на Внезапната Детска Смърт (SIDS) и, което е по-лошо, знанието на компанията за тази връзка. Документът съдържа данни за смъртни случаи настъпващи в резултат на ваксинации с ваксината Prevenar 13 (разработена от Pfizer), Infranrix Hexa от GSK и няколко други ваксини. Prevenar 13 е одобрена за поставяне на всички деца в Англия. Според извадка от анализа:

97% от смъртните случаи (65 смъртни случая) при деца под 1 година настъпват в първите 10 дена след ваксинация и 3% (2 смъртни случая ) в следващите 10 дена след тях.

От анализа на Infranrix Hexa:

В допълнение към 36 смъртни случая най-малко 37 други смъртни случая (предимно внезапна смърт), което доведе до смъртта на общо 73 души от началото на тестването на ваксината през 2000 г. и отново, това се отнася само до смъртта настъпила внезапно, без по-нататъшно възстановяване на недостатъчното отчитане на данни. От съобщените 1,742 случая за странични реакции между 23 октомври 2009 г. и 22 октомври 2011 г., 503 са за сериозни и тежки странични реакции.

Струпването на смъртни случаи около времето на ваксинации показва явна връзка между поставянето на ваксини и внезапните и необясними случаи на смърт сред деца и бебета. Това е индикация на корелация, защото в противен случай смъртта щеше да настъпва в случайна последователност през последвалите 20 дена след ваксинация. Вместо да покаже общият брой на смъртни случаи всеки ден,  GlaxoSmithKline показва общия брой смъртни случаи изобщо, за да прикрие струпването им около времето на самите ваксинации. По този начин, към ден 19 след ваксинацията, се получава общ брой на смъртни случаи от 67. Но от тези само 2 деца са умрели в тези последни 10 дена от месеца, а не всичките 67, защото 65 са умрели в първия ден до 10я след поставяне на ваксината. В повечето случаи, бебетата и децата умират до 72 часа след ваксинация, а много и броени часове след поставянето. Струва си да се обележи, че така-нареченият Синдром на Внезапната Детска Смърт настъпва именно в периода, когато хората получават най-много на брой и дози ваксинации – до 5-годишна възраст. Само в САЩ до тази възраст, децата получават над 30 ваксини.

Преди 50те години, когат настъпва ерата на масовите ваксинации, Синдромът на Внезапната Детска Смърт, е бил толкова рядък, че изобщо не е присъствал в статистиките за детската смъртност. Но тази закономерност се променя и броят на впезапно починали здрави деца рязко започва да расте след 1950 когато масовите имунизации стават стандарт.

При разглеждането на медицински документи от родилните отделения между 1970 и 1993 се установява, че от 48 деца (на възраст между 10 и 49 месеца) получили комбинирана ваксина за рубеола, заушка и морбили (M-M-R or M-M-R II, Merck and Co, Inc, West Point, PA) – 8 деца са починали вследствие на ваксинацията, а останалите 40 са развили умствено изоставане и дебилизъм, остра енцефалопатия, хронични припадъци, двигателни и сензорни дефицити и двигателни нарушения. Не са наблюдавани никакви странични реакции и/или увреждания след поставяне на моновалентните ваксини срещу рубеола и морбiли. Това е статистически значим брой случаи като всичките са одобрени за компенсация и обезщетения по Американската Национална Програма за Компенсации от Ваксинни Увреждания.

При разработването на ваксини, производителите получават ауторизация за маркетинг и продажба без наличието на проучвания за това как отделните компоненти на ваксините се абсорбират в човешкото тяло и как му въздействат, как се транспортират, как влияят на различните органи и системи, как и къде се депозират и как се изхвърлят от организма. Това означава, че те не са ‘издържани до най-високите нива на безопасност и контрол за качество’ както се твърди.

Правителствен Контрол

Контрол върху безопасността и ефктивността на ваксините одобрени за масово прилагане, както и етичността на разработването им, се прилагат от няколко правителствени агенции, сред които CDC и FDA. През годините, същите са допуснали нееднократно сериозни пропуски в разрешаването и забавянето на изтеглянето на замърсени, неефективни и опасни ваксини, довели до заболявания и смърт на стотици хиляди души.

От 1955 до 1963, почти всяка доза от поставяните ваксини срещу полио (прилагани подмускулно или орално) призведени са приложени на около 200 милиона Американци. Същите се оказват заразени с канцерогенни клетки от бъбречните клетки на маймуните, върху които ваксината е била разработена. По данни изнесени и после премахнати от сайта на CDC (но индексирани от Гуугъл), 1 от всеки 200 човека е развил или ще развие рак причинен от SV-40. В момена се падат по 15 случая на рак за всеки случай на полио, който ваксината е предотвратила.

При друго проведено вътрешно разследване, се установява, че CDC също е прикривала връзката между аутизъм и ваксините съдържащи тимерозал, както и факта, че противогрипната ваксина съдържа над 50,000 ppb живак, което е над 25,000 пъти повече от позволеното от FDA.

По време на Научната конференция от 2011 BSEM на тема Здравните Заплахи на Превенцията на Болести (The Health Hazards of Disease Prevention BSEM Scientific Conference, March 2011), Д-р Луся Томленович – член на групата за неврологични динамики към Департамента за Офталмология и Визуални Науки към Университета в Британска Колумбия, Ванкувър, представи 45 страници с доказателсва за сериозни пропуски в практиката и етичността на Комитета по Ваксинации и Имунизации и Британското Министерство на Здравеопазването. В него тя излага конфиденциална информация и съобщения доказващи, че регулаторния орган и независимия експертен комитет са:

полагали систематични усилия да прикрива критична информация за сериозни здравословни реакции и противопоказния при поставяне на ваксини от родители и медицински лица с цел постигане на по-високи нива на ваксинационно покритие, необхидмо за ‘стаден имунитет’ – концепция, която не почива на никакви научни факти.

FDA току що одобри нова 6-валетна ваксина, по време на чийто клинични тестове са починали 36 бебета. Vaxelis е поливалетна ваксина за деца от шест седмична до четири годишна възраст срещу дифтерия, коклюш, полиомиелит, хепатит Б, тетанус, инфлуенца тип Б.

Китайското правителство беше замесено в два скандала – един с разпространението на замърсени и изтекли от годност ваксини и един с разпространението на замърсено бебешко мляко.

На правителственото проучване проведено в Африканката държава Гвинея-Бисау установяващо, че внезапната смърт сред деца се е увеличила повече от два пъти (212%) след въвеждането на Dtap/DTP ваксината, СDC отговарят, че:

Не сме в състояние да коментираме конкретно проучване, но можем да направим следното изявление за проучванията върху употребата на DTP ваксината:

Това са наблюдателни проучвания, предразположени към отклонени. DTP ваксината е свързана с повишена и намалена смъртност, в зависимост от проучването, което я разглежда. Тъй като това обикновено са недостатъчни проучвания, доказателствата не подкрепят никакви промени в текущата схема на имунизация.

Очаква се около 2-3 милиона смъртни случая да бъдат предотвратени всяка година от ваксините за DTP, така че всеки потенциален риск трябва да бъде поставен в контекст.

Всички проучвания, които не откриват никаква връзка между развитието на аутизъм и ваксинациите, са най-често спонсорирани от правителствата и възлагани на определени консултантски фирми или извършвани от самите производители(!). Такъв е и случаят с изследването проведено от The Lewin Group, чийто клиенти са много от гореизброените фармацевтични компании. Този конфликт на интереси не е отразен в изследването публикувано в медицинския журнал The New England Journal of Medicine. The Lewin Group е дъщерна компания на UnitedHealth Group, която беше партньор в прокарването на Obamacare, като друга нейна дъщерна фирма е получила правителствен договор да разработи сайта HealthCare.gov. Един от изпълнителните директори във фирмата е сред най-големите спонсори на Обама.

Прогресивно нараства и броят на обезщетени случаи по Програмата за Компенсации за Увреждания от Ваксини (Federal Vaccine Injury Compensation Program) и бюджета отделян за въпросната програма.

Тези обезщетения идват от федералната (правителствене) програма установена с Националния закон за компенсация на пострадали от приложението на ваксини (National Vaccine Injury Compensation Act). Създаването на този механизъм за обезщетение e в следствие на нарастване на броя на съдебни дела срещу фармацевтични компании през 80-те години на XX век, което застрашава тяхната финансова стабилност и възможност да осигуряват адекватно ваксинално покритие и средства за нови проучвания в тази област. За да запазят и гарантират финансовата стабилност на производителите на ваксини и да ‘стабилизират пазара’, Американското правителство приема закон през 1986, освобождаващо ги от наказателна отговорност и задължение да изплащат обезщетения на увредени от ваксините им хора. Т.е. ваксините са единственият продукт в световен мащаб, за чийто последици – каквито и да се – потребителите не могат да подвеждат производителите под наказателна отговорност. За сметка на това, компенсаторната програма създадена от Американското правителство присъжда обезщетения на нарастващ брой случаи на увредени от ваксини деца и техните родители. При положение, е само около 1% от случаите на настъпили увреждания и/или смърт в резултат на ваксинации са докладвани на Системата за Докладване на Негативни Реакции след Ваксинация (VAERS), изплатените компенсации вече надминават 4 милиарда долара. Защо съдиите присъждат обезщетения ако ваксините са напълно безопасни?

Въпреки нарастващата сума на присъдени обезщетения, според Американското законодателство:

Споразуменията не са признание от Съединените щати или от министъра на здравеопазването и човешките ресурси, че ваксината е причинила предполагаемите наранявания на вносителя на иска.

За да бъдат обезщетени, ищците трябва да подпишат декларация, е 1. поставената ваксина не е дефектна и 2. поставената ваксина не е причинила предполагаемите наранявания и/или смърт. Това дава право на правителството производителите да изключват всички случаи на обезщетение от официалната статистика за увреждания и/или смъртни случаи настъпили в резултат на ваксинации.

Не може да не бъде отбелязан мимоходим и моралният компонент при разработването на ваксините. Считаният за ‘кръстник’ на модерната ваксинология, Д-р Стенли Плоткин под клетва признава, че е използвал над 70 абортирани бебета в разработването само на една ваксина и хиляди други са използвани за разбработването на други ваксини. И докато използването на тъкан от абортиране бебета е стандарт в разработването н ваксини, по-притеснителното в случая е факта, че той признава, че тъканта е била добита от ЖИВОРОДЕНИ абортирани бебета. Използвайки метода на waterbag abortion, нежеланите деца са аботирани живи, за да могат цели органи да бъдат взети и ползвани за тестови цели. Освен това, той е провеждал експерименти за безопасността на нови ваксини върху сираци, върху бебета на затворнички и публично е подкрепял медицинските опити върху умствено изостанали хора. Подходът и методите на този човек оформят идеологията на движението за масови и задължителни ваксинации.

От листовката на ваксината срещу варицела Varivax разбираме, че:

Този продукт съдържа остатъчните компоненти на MRC-5 клетки, включително ДНК и протеин.

MRC-5 клетки е кодово наименование на момче на възраст 14 гестационни седмици, чиято белодробна тъкан е използвана за разбработването на ваксината. Възраст, при която, нероденото дете отдавна има развита нервна система, мръщи се, смуче пръста си, реагира на гласове, светлина и емоциите на майка си, чието сърце изпомва кръв и което е над разрешената за аборт възраст (все още) в много страни.

Най-малко 27 ваксини съдържат абортирани бебешки клетки, клетъчни остатъци, протеини и ДНК от абортирани бебета, включително (но не само), ваксината срещу аденовирус, полиомиелит, Dtap / Polio / HiB Combo, Hep A, Hep A / Hep B Combo, MMR, MMRV Pro Quad, Бяс, Варицела, ваксини срещу херпес зостер, Ебола, ХИВ, туберкулоза, малария и грипни ваксини. Има стотици други ваксини в процес на разработка, които също използват съставки извлечени от абортирани бебета.

В крайна сметка само една клетъчна линия може да присъства във всяка ваксина, но за да се стигне до нея, да се усъвършенства и подготви – са използвани десетки, може би дори стотици преди това за всяка ваксина.

Истината е, че се използват много клетъчни линии за получаване на една подходяща за всяка ваксина.

Тук са само няколко примера:
PER C6 е туморогенна клетъчна линия във ваксини срещу ебола, грип, малария, туберкулоза и ХИВ и е дошла от здрав 18-седмичен ембрион, а клетъчната линия HEK 293 е извлечена от бъбреците на бебе за разработване на нови грипни ваксини.

Знаете ли колко аборта са извършени, докато WI-38 клетъчната линия, която се използва в много от ваксините, бъде избрана? Изчислено е, че осемдесет избирателни аборта (регистрирани) са участвали в изследването и крайното производство на настоящата ваксина за рубеола: 21 от първоначалните WI-1 до WI-26 фетални клетъчни линии, които не са били успешни, плюс самия WI-38, плюс 67 от опитите за изолиране на вируса на рубеола.

WI-1 до WI-25 клетъчни щамове са извлечени от белия дроб, кожата, мускулите, бъбреците, сърцето, щитовидната жлеза, тимуса и черния дроб на 21 отделни избирателни (и някои спекулират незаконни) аборти. WI-44 е получен от белия дроб на тримесечно хирургично абортирано/отстранено бебе.

WI-38 (RA 273) е извлечена от 16-седмично женско бебе (с дължина 20 cm), което е било абортирано в Швеция, защото родителите не искали повече деца. Бебето е било опаковано в лед и изпратено в Съединените щати (спекулациите предполагат без съгласие), където е било разчленено.

Съществуват много други клетъчни линии, извлечени за производство на ваксини, за които можем да говорим, като IMR-90, който е дошъл от 16-седмично абортирано момиченце и може да бъде закупена онлайн за $ 431.00 или IMR-91, който е извлечен от неродено момче. На уебсайта на АТСС има информация за клетъчна линия след клетъчна линия, получени от абортирани бебета (или препуциума на новородени бебета след обрязване), където се споменават всякакви възрасти от неколкоседмични гестационни срокове до ‘прекъснати бременности в трети триместър’ от всякакви етноси.

Въпреки твърденията на фарма индустрията, че ‘всички клетъчни линии произлизат от два абротирани плода преди 50 години’, това просто не е истина и собствените им документи го доказват. Няма клетъчни линии, които са безсмъртни. Няма нищо на лицето на тази земя, което е „безсмъртно“. Клетъчните линии, използвани във ваксините съществуват дълго време, но в крайна сметка губят ефективността си и трябва да бъдат замененис нови. Всъщност учените вече се опитват да измислят следващото най-добро нещо.

В Китай наскоро разработиха клетъчна линия Walvax-2, с която планират да заместят клетъчната линия с MCR-5. Walvax-2 е извлечен от белодробната тъкан на 3-месечен плод и най-малко девет бебета са били използвани в процеса преди да намерят успешната клетъчна линия. Тази клетъчна линия се предполага, че е по-добра, по-силна и ще се възпроизвежда по-бързо от текущата.

Това, което хората не разбират е, че има директна връзка между узаконяването на абортите до момента на раждане (вече легално в щата Ню Йорк където майката може да поиска аборт и по време на самото раждане в 9ия месец от бременността си) и индустрията на разбработването на ваксини. И двете нямащи нищо общо с грижата за здравето на хората.

Конфликт на Интереси

Регулаторните органи, които съблюдават безопасността на ваксините и ги одобряват за масово производство, са замесени в редица скандали, които компрометират становищата им по редица въпроси свързани с правото на информиран избор на гражданите.

Като за начало, един от най-големите проблеми свързан с конфликт на интереси, произлиза от Американския Център за Контрол и Превенция на Заболяванията (CDC) и факта, че федералната агенция към Министерство на здравеопазването и социалната политика е СОБСТВЕНИК на повече от 50 патента за ваксини. Същата CDC, която определя имунизационния календар за всяко Американско дете, одобрените за поставяне ваксини, задължителните и препоръчителните за поставяне ваксини и е главният регулаторен орган, който следи за безопасността и ефективността на ваксините. CDC държи патенти за ваксини срещу: грип, ротавирус, Хепатит А, Пневмококови болести, гастроентерит, Зика и тежък остър респираторен синдром, сред други.

Процесът на одобрение на даден медикамент и/или ваксина за масова продукция и продажба включва представянето на въпросния продукт пред панела на FDA. Панелът е един от десетките консултативни комитети, които гласуват всяка година относно това дали Администрацията по храните и лекарствата (FDA) трябва да одобри дадения продукт за американския пазар. FDA, със седалище в Силвър Спринг, Мериленд, използва добре установена система, за да идентифицира възможни конфликти на интереси, преди да се срещнат такива консултативни групи. ОБАЧЕ при разглеждане на записи за компенсации от фармацевтични компании на лекари, които са участвали в гореописаните панели препоръчващи на FDA дали да одобри 28 психофармакологични, артритни и сърдечни или бъбречни лекарства между 2008 и 2014 г., са открити широко разпространени плащания след проучване на факти или подкрепа за членовете на групата. Предпазните мерки на агенцията срещу потенциални конфликти на интереси не са предназначени да предотвратят подобни бъдещи финансови връзки. Установени са и други очевидни конфликти по време на или в годината, предхождаща консултативните срещи, където много от тези членове на групата са получавали плащания или друга финансова подкрепа от производителя или ключови конкуренти за консултации , пътувания, лекции или изследвания. FDA не отбеляза публично тези финансови връзки.

Анализът, който използва разкрития от лекари в свободно достъпни публикации и центрове за записи на Medicare & Medicaid Services за 2013 до 2016 г. на федералния уебсайт за отворени плащания, установява, че:

 • От 107 лекари съветници, които са гласували в комитетите, 40 в продължение на почти 4-годишен период са получили повече от 10 000 долара за спечелените приходи или подкрепа от изследователите на лекарства, които панелите са гласували за одобрение, или от конкурентни фирми; 26 от тях са спечелили над 100 000 долара; и шест повече от 1 милион долара.
 • От над 24-те милиона долара лични плащания или изследователска подкрепа от промишлеността на 16-те най-печеливши съветници – които са получили повече от 300 000 долара – 93% идват от производителите на наркотици, които съветниците, които преди това са преглеждали или от конкурентите.
 • Повечето от тези служители – и много други – са получили други средства от същите тези компании, едновременно с или през годината преди консултантската им служба. Тези плащания са разкрити в научни списания, но не и от FDA.

Федералната Агенция за Безопасност на Храните и Лекарствата(FDA) беше наскоро осъдена и принудена да разсекрети цялата клинична информация относно ваксините срещу инфлуенца препоръчвани и слагани на бременни жени. Делото заведено от страна на Групата за Информирано Съгласие (Informed Consent Action Network) установи на базата на придобитите документи, че безопасността на ваксината срещу грип и срещу дифтерия, тетанус и коклюш (Tdap) НЕ са били проследени и НЕ са доказани.

Същата информация дори е включена на листовката на ваксината против грип FLULAVAL – същата листовка, която ако пациентите поискат, биват наричани привърженици на конспиративни теории. Това означава, че всяка бременна жена съгласила се да получи противогрипна ваксина, де факто участва в опити провеждани върху нейното здраве и здравето на нероденото й дете. На листовката за противогрипната ваксина тези опити са наречени ‘постмаркетингово проучване’.

Нещо повече, ваксинацията на бременни жени е престъпна и ужасяваща практика, която трябва да бъде законово наказуема. Все повече лекари излизат със становища, че ваксината срещу грип и  Tdap ваксините са директно свързани със спонтанни аборти и изключително вредни за бременни жени.

Противогрипните ваксини в момента са класифицирани от FDA като лекарствени препарати от ‘категория С’, което означава, че ‘не се провеждани тестове за ефекта на ваксините върху бременни животни, което означава, че не е известно дали противогрипните ваксини увреждат плода при прилагане върху бременни жени и какъв е ефектът им върху репродуктивните способности на организма’. В момента, нито една противогрипна ваксина не е одобрена и обявена за безопасна конкретно за бременни жени в качеството си на създваща защита за плода.

Сравнение на доклади за спонтанни аборти по време на три последователни грипни сезона показва нарастваща синергична фетална токсичност. Само за предиода от 1990 до 2014, Системата за Докладване на Негативни Реакции след Ваксинация (VAERS) е установила 50 случая на сериозни родилни дефекти настъпили в плода в следствие на поставяне на ваксина. След въвеждането на ваксинации на бременни жени, сигналите за мъртвородени деца подадени към VAERS са нарастнали с 4 250%. Резултати, умишлено потулени от CDC докато медиите раздухваха истерията около H1N1 пандемията и насърчаваха ваксинации с новоразработените ваксини причиняващи мъртви раждания и спонтанни аборти.

Ново изследване установяват сериозни негативни последствия върху развитието на главния мозък и когнитивните способности при новородени мишки след поставяне на ваксината срещу Хепатит Б. Изследването е публикувано в престижния медицински журнал Cytokine.

Около 13% от лекарите в САЩ отказват да следват имунизационния календар за собствените си деца. В Тайланд, само 25% от лекарите препоръчват на бременни жени да се ваксинират.

Една от най-смъртоносните природни бедствия в човешката история е от 1918 г. (януари 1918 г. – декември 1920 г.) с необичайно смъртоносна грипна пандемия, първата от двете пандемии, включващи H1N1 грипен вирус. Той е заразил 500 милиона души по целия свят, включително отдалечените острови от Тихия океан и Арктика, и е убил 50 до 100 милиона от тях – три до пет процента от населението на света, което го прави едно от най-смъртоносните природни бедствия в човешката история. Американското правителство в лицето на CDC призна през 2014 г., че испанският грипен вирус от 1918 г. е бил пресъздаден в лаборатория и че в момента е собственост на CDC.

Именно изключително високата смъртност в кратък период от време, предизвика особен интерес и около двадесет и две години по-късно през 1942 г., вирусът е възстановен в Медицинския институт на Рокфелер. През ноември 2009 г. на украинския народ бяха дадени ваксини за грип, заразени с произведен свински грипен вирус и H. грип, които заразиха 1,5 милиона души, причинявайки хиляди заболявания и смъртта на над 300 души. Baxter BioPharma Solutions стана първият производител на ваксини, натоварен с дистрибуцията на заразените ваксини.

Микробиологът професор Джоузеф Моше излезе на живо по радиото с разкритието, че е микробиолог, който иска да предостави доказателства на прокуратурата във връзка с заразените ваксини срещу свинския грип H1N1, произвеждани от Baxter BioPharma Solutions. Той каза, че украинската лаборатория на Бакстър всъщност е произвеждала биологично оръжие, прикрито като ваксина. Той твърди, че ваксината съдържа адювант (добавка), предназначен да отслаби имунната система, и репликира РНК от вируса, причиняващ пандемичния испански грип от 1918 г., причинявайки глобална болест и масова смърт. Впоследствие той е арестуван за разкриване на информация за биологичното оръжие на Бакстър, мутирал H1N1 грип.

Доказателствата са тук: Институтът за Рокфелер
Медицински изследвания. Отидете на страница 20: „Обяснение на структурите“ Фигура 3, „Белия дроб от 13 дневен ембрион, инокулиран 4 дни преди това (9 дни) с вируса на свинския грип и 3 дни преди това с култура на H. influenza .

Наблюдава се пълно разрушаване на бронхите и нормалната белодробна структура.

Този документ дава имената на участващите хора и организации. Австрийският разследващ журналист Джейн Бургмейстер повдигна обвинения срещу Световната здравна организация (СЗО), ООН и няколко висши държавни и корпоративни служители, обвинявайки ги в биотероризъм и опити за геноцид.

Д-р Хенри Таубенбергер, от Института по молекулярна патология на американската армия, използва финансирането на AIPAC (Американския комитет по обществените въпроси), за да ексхумира гробовете на починали хора, умрели от грип H1N1 през 1918 г. (Испански грип) и реконструира генома им посредством нови лабораторни техники. Единствената цел за подобно действие е създаването на нови, по-смъртоносни грипни вируси за контрол на популациите.

Лекари, отказващи да ваксинират пациентиговорещи открито за вредата от ваксинитепризнаващи за смъртни случа и увреждания в резултат от ваксинацииизследващи токсикологичното съдържание на ваксините или лекуващи пациенти след увреждане от ваксини са дискредитирани, принуждавани да преустановят медицинските си практики, отвличани и убивани (или ‘самоубивани’ като Д-р Брадстрийт, който популяризира GcMAF като изключително ефикасно лечение на рак, аутизъм и други автоимунни заболявания). Уважаваният Канадски лекар Д-р Андрю Молден почина внезапно седмици след публикуването на книгата си ‘Всяка ваксина нанася вреда’. Авторитетни медицински журнали като PubMed са затваряни след нарастване броя на публикувани изследвания доказващи токсичността на ваксините. Социални мрежи цензурират информация и групи съдържащи ‘антиваксърска’ тематика. Правото на отказ от ваксинация се криминализира. Всичко това показва една твърде плашеща закономерност.

Механизмът

Ваксинацията е метод за активна имунизация, чрез дозирано въвеждане в организма на антигени (живи, отслабени или убити микроорганизми, части от тях или продукти от тяхната дейност). По този начин се смята, че имунната система на ваксинирания организъм си изгражда имунитет срещу ваксиналния щам. Но за да се разбере механизмът на действие на ваксините, трябва да се погледне механизмът на работа на самата имунна система.

Имунната система при човека се състои от милиарди клетки, които са организирани в централни и периферни лимфоидни тъкани и органи. Основните групи клетки, които изграждат имунната система са макрофагитеB- и T-лимфоцититеNK-клетките, фоликулно-дендритните клетки и др. Главните групи белтъци са имуноглобулините, системата на комплемента, цитокинилимфокини и др.

Имунната система има Th1 (клетъчен) и Th2 (хуморален) компонент. Инстинският имунитет е клетъчният имунитет. При ваксинация имунната система се стимулира единствено хуморално и това по никакъв начин не влияе на клетъчния имунитет. За сметка на това, много ваксини преминават кръвно-мозъчната бериера, която отделя периферната имунна система от невроимунната система, защитаваща главния мозък и по този начин водят до развиването на енцефалит, менингит и други възпалителни процеси в меката мозъчка ципа както и мозъчната кора.

Повечето ваксини не са проучени или тествани по отношение на ефекта, който оказват върху предизвикването или разразстването на туморни образувания; в измененията върху клетъчното ДНК; върху предизвикването на стерилитет, като много от съставките във ваксините са доказани невротоксини, канцерогени и елементи причиняващи накъсвания или мутации в клетъчното ДНК. Това е информация, която присъства в самите листовки

Текущи съставки като алуминий  и живак (в по-широко използването си съединение тимерозал) , са класифицирани като невротоксини и причиняват животозастрашаващи и животопроменящи увреждания у децата, които са ваксинирани. Въпреки твърдението на привържениците на ваксините, че тимерозалът е безопасен, съществуват над 20 научни изследвания, които доказват връзката между приема на тимерозал и развитието на гастроентерологиески нарушения и нарушения във функцията на имунната система.

Проблемът с тимерозала – консервант на живачна основа – се състои в това, че той се метаболизира (конвертира се) в токсичния ‘метилживак’. Метилживакът, от своя страна, се метаболзиира в най-токсичната, неорганична форма на живак, която се натрупва в човешката тъкан. Неорганичният живак е крайният продукт на метаболизма на живака постъпващ в човешкия организъм под формата на тимерозал. На основата на публикувани изследвания от Др. Пол Кинг, метаболичният път на органичният живак включва конвертирането на етилживак (тимерозал) в метилживак и последваща редукция на метилживака до неорганичен живак.

Друга съставка, която е повод за притеснение, е Полисорбат 80. Полисорбат 80 е химикал, използван от лекарите за отваряне на кръвно-мозъчната бариера, с цел прилагане на химиотерапия при рак на мозъка. След това химикалите се свързват с веществото полисорбат 80 и химиотерапията може да достигне раковите клетки.

Полисорбат 80 се използва във ваксините за намаляване на повърхностното напрежение на веществата и увеличаване на разтворимостта на веществата, които нормално не биха могли да се разтварят заедно. Той работи и като емулгатор, така че химикалите могат да се разпределят равномерно при инжектиране.

Проблемът с този елемент е, че Полисорбат 80 също така отваря кръвно-мозъчната бариера и мозъкът е изложен на химикали като алуминий (невротоксин), формалдехид (балсамираща течност и канцероген), глифозат (друг канцероген) и т.н. Понеже Полисорбат 80 също увеличава абсорбимостта и развторимостта на веществата, той прави невероятно лесно за мозъка да абсорбира токсинитетоксините се свързват плътно към елемента полисорбат 80 и влизат право през кръвно-мозъчната бариера, за да нанасят непоправими вреди. Това вещество се съдържа и в много храни и козметични продукти, но никъде другаде, освен във ваксините, не попада директно в мозъка по толкова инвазивен начин.

Още повече, проучвания установяват, че дори много ниска концентрация на тимерозал във фармалогични и биологични продукти, дори и нетоксични, стават токсични in utero през първите 6 месеца от вътреутробното развитие. Развиващата се нервна система на бебето е изключително уязвима към проникващия тимерозал, поради което бременни жени не трябва да бъдат ваксинирани или да приемат препарати съдържащи това съединение.

 

Скорошни изследвания от учени към Университета Кийл в Англия установяват значително завишено количество на алуминий в мозъчната тъкан на хора диагностицирани с аутизъм, което предполага връзка между ваксини съдържащи алуминий и развитието на неврологични смущения. Едното от изследванията е публикувано в престижния медицински журнал Journal of Trace Elements in Medicine and Biology.

Логичният въпрос е защо наличието на алуминий в тилния лоб на 15-годишно момче с аутизъм е 10 пъти по-високо от това, което се смята за нормално във възрастен.

Кристофър Ексли, Професор по Бионеорганическа Химия и автор на изследването

Друго изследване ръководено от Ексли и екипа му установява сходно високи нива на алуминий в мозъчната тъкан на болни от Алцхаймер.

Проблемът с ваксините не е свързан единствено с невротоксините, които се съдържат в тях. Основният проблем произтича от така-наречените адюванти, които представляват агенти добавяни, за да усилят ефекта на даден препарат. В случая с ваксините, се използват имунологични адюванти, които могат да:

 • стимулират имунен отговор към определен антиген
 • служат като депо за определен антиген, като по този начин удължават периода на излагане и дават повече време на организма да изгради имунитет
 • стимулират и усилват имунния отговор на организма

Третата функция на адювантите е особено притеснителна и опасна, защото нито една ваксина или изследване НЕ дават конректика по отношение на дължината на периода на тази стимулация. Т.е. няма как да се знае колко време след постъпване на ваксината, човешката (и в частност детската формираща се) имунна система е неестествено стимулирана да ‘отговаря’ на дразнителя. Като оставим настрана факта, че е изключително трудно (граничещо с невъзможно) човек да се зарази едновременно от няколко болести (и особено болестите комбинирани в поливалентните ваксини), е още по-невъзможно всички тези болести да попаднат дирекно в кръвния поток на един организъм. Но точно това се слува всеки път при поставяне на ваксина. Прескачат се първите естествени защитни бариери на организма (стомашно-чревната) и се стига до най-уязвимата система на човешкото тяло и, по-точно, на формиращия се детски организъм. В него попада въщество, което предизвиква продължителен неспецифичен имунен отговор, който може да доведе до ‘претоварване’ на имунната система, при което тя започва да атакува собствените си тъкани/органи. И ако тялото има механизми за справяне с попаднали чрез поглъщане токсични вещества, то при подмускулно инжектиране – системата бива ‘хакната’ и трябва да последва детоксикация на клетъчно ниво – много труден и дълъг процес, невинаги успешен.

В допълнение към това, ваксините водят до създаването на временни антитела. Но хора с високи нива на антитела в организма могат да бъдат изложени на дадена болест и да се заразят, както и такива без антитела в организма да не се заразят при излагане. Това показва, че човешката имунна система е изключително сложна програма, която работи комплексно и въвеждането на изкуствени стимулатори причинява повече вреди отколкото ползи.

Друг проблем свързан с ваксините е в универсалната дозировка. Дозата за деца и възрастни е една и съща. Но теглото на всеки човек е различно. При положение, че дозировката на всякакви други медикаменти трябва да бъде съобразена с теглото, възрастта и дори общото състояние на организма на даден човек – защо ваксините са изключение? В допълнение към това, FDA позволява прилагането на 25 mcg алуминий интравенозно на ден. При бутлираната вода, позволеното съдържание е 0.2 mg/L. Стандартната конентрация на алуминий в кърмата е  между 0.0092 и 0.049 mg/L. Но дозите алуминий във ваксините, които гo съдържат, далеч надвишават тези позволени стойности.

Всеки ветеринарен лекар знае, че всяко животно се лекува с дози на базата на теглото му, а не на възрастта- принцип, който се прилага за всеки медикамент ОСВЕН ваксините. Нима ваксините не са лекарствен препарат? И то един от малкото, който влиза директно в кръвния поток, за да достигне до всяка клетка на организма, прескачайки дори кръвно-мозъчната бариера.

Освен тези стойности, трябва да се вземат впредвид и дозите, които бебетата и децата получават от съответната ваксина.

За Хепатит Б това са 3 дози по 250 mcg алуминий = 750mcg алуминий само от една ваксина. За dTap- дозите варират според производителя, но ако вземем Infranix – това са 5 дози по 625 mcg алуминий = 3 125mcg алуминий само от една ваксина. Само тези две ваксини доставят около 3 875mcg алуминий в организма на бебето.

Според официалните препоръки публикувани на сайта на FDA, максималната доза алуминий, която е безопасна за човек, е 4 микрограма на килограм. Повечето ваксини, които съдържат алуминий, съдържат между 225 до 850 микрограма. Т.е. едно дете или бебе трябва да има тегло около 55 килограма, за да може да бъде ваксинирано безопасно с ваксина като Pedirix според препоръките на регулаторния орган. Не означава ли това, че всеки родител на новородено и малко дете отказващ ваксинация, просто спазва зададените законови рамки?

Последният особено притеснителен момент свързан с ваксините произтична от ‘културите’, използвани за създаването им. Според информация от самите производители, FDA, CDC, създателя на ваксинологиятя Стенли Плоткин и научната общност, това най-често са:

 • клетки от абортирани бебета във втори и трети триместър на гестационно развитие
 • клетки от маймуни
 • клетки от крави/бикове/телета
 • клетки от коне
 • клетки от пилета

Целият този биоматериал използван за създаването на различни ваксини, се свежда до, чисто и просто, ‘чуждо ДНК’. Няма учен или лекар, който да подкрепи инжектирането на чуждо ДНК в тялото на пациент, но когато това става под формата на ваксини, изведнъж и магически, тази практика става безопасна и дори желана.

Само за първите 6 години от живота си, всяко дете получава следните съставки вкарани в кръвта си посредством ваксинации:

• 17 500 mcg 2-феноксиетанол (репелент за насекоми, някои марки антифриз го съдържат)
• 5 700 mcg алуминий (известен невротоксин)
• Неизвестни количества фетален говежди серум (кръв от абортирани кравешки ембриони)
• 801,6 mcg формалдехид (канцероген, балсамиращ агент)
• 23,250 мкг желатин (смлени животински трупове)
• 500 mcg човешки албумин (човешка кръв)
• 760 mcg мононатриев L-глутамат (причинява затлъстяване и диабет)
• Неизвестни количества MRC-5 клетки (абортирани човешки бебета)
• Над 10 mcg неомицин (антибиотик)
• Над 0,075 mcg полимиксин В (антибиотик)
• Над 560 mcg полисорбат 80 (канцероген)
• 116 mcg калиев хлорид (агент използван в смъртоносни инжекции за спиране на дишането и сърдечната дейност)
• 188 mcg калиев фосфат (течен тор)
• 260 mcg натриев бикарбонат (сода за хляб)
• 70 mcg натриев борат (Borax, използван за контрол на популаиите от хлебарки)
• 54 100 мкг натриев хлорид (готварска сол)
• Неизвестни количества натриев цитрат (хранителна добавка)
• Неизвестни количества натриев хидроксид (опасност! Корозивен (разяждащ))
• 2,800 mcg натриев фосфат (токсичен за всеки организъм)
• Неизвестни количества натриев фосфат моноосновен монохидрат (токсичен за всеки организъм)
• 32 000 mcg сорбитол (Не се инжектира)
• 0,6 mcg стрептомицин (антибиотик)
• Над 40 000 mcg захароза (захарна тръстика)
• 35,000 mcg дрожден протеин (гъбички)
• 5,000 mcg урея (метаболитни отпадъци от човешка урина)
• Други химически остатъци – включително тимерозал- съединение на живачна основа.

Ваксините, съдържащи следи от човешка ДНК, представляват идеален способ за причиняване на геномна нестабилност. Някои вируси са специфични за хората и поради тази причина могат да се размножават и да съществуват само в човешка тъкан. За да се получи достатъчно количество от вирусите в кратък срок, е необходима бързорастяща/бързоразвиваща се тъкан, каквато е ембрионалната. Когато заразените клетки се делят, те произвеждат още вируси, съдържащи се в самите клетки. Няма механизъм, който да отдели вируса от феталната тъкан, в която е размножен и по този начин фетална тъкан от абортирани бебета попада в организма на деца и възрастни при ваксинация.

Разработването на нови ваксини, които ще „бъдат форма на генна терапия“ се основава на нов подход наречен имунопрофилактика чрез генен трансфер или IGT (immunoprophylaxis by gene transfer), при която ‘вирусите ще навлизат в човешките клетки със собственото си ДНК и синтетичният ген се свързва с гените на реципиента. Ако всички мине добре, новият синтетичен ген задава команда на клетката да започне производството на антитела срещу вируса’. В така описания процес, две неща са повод за притеснение: накъсването на оригиналната, човешка ДНК и инкорпорирането на синтетични вирусни гени и фразата ‘ако всичко мине наред’ (if all goes well) – първото излязло като от sci-fi филм на ужасите, а второто нямащо никакво място в медицински, научен процес.

Много ваксини поставяни в детска възраст съдържат високи нива на къси ДНК фрагменти от човешки ембриони, които са с идеален размер за проникване в ДНК на приемника. Някои от същите ваксини също съдържат ретровирусен елемент наречен HERVK, който е от същото семейство на ретровирус причиняващ рак в 4 от 9 момчета. Същите изследвания потвърждават, че повечето случаи на рак в детска възраст не са в резултат на наследени ДНК промени. Те са резултат на промени настъпващи в ДНК в първите месеци след раждането или по време на вътреутробното развитие.

При ваксините съдържащи формалдехид се наблюдава и друг проблем. Ако производителят използва формалдехид, за да омаломощи вируса, но не го извърши при достатъчно високи температури или за достатъчно дълъг период, то вирусът остава активиран и инфекциозен. Изобщо, клиничното и научно описание на процеса на разработване на ваксини е твърде нелицеприятно и повдига повече въпроси отколкото отговори дава.

Бърз преглед на съставките на най-разпространените ваксини установява наличието на следните компоненти: в розово – човешка клетъчна линия, в оранжево – от животински произход, в жълто – токсични, в зелено – алергени, в синьо – антиобитик.

Все повече независими медицински изследвания установяват наличието на сериозни замърсители във ваксини, които са широко употребявани и препоръчвани от правителствата. Тестове на ваксината Gardasil-9 установяват наличието на химични замърсители от производствения процес или различни продуктови линии както и наличието на токсини. Тестове на ваксината Infranrix Hexa установяват наличието на химични замърсители от производствения процес или различни продуктови линии както и наличието на токсини, бактериални пептидни токсини, неразтворима и неразградима макромолекула, която реагира на протеиновия анализ, но не може да бъде разпозната от никакви бази данни на протеини. Същите тестове НЕ установяват наличието на Протеинови антигени на дифтериен токсоид, тетанус, коклюш, хепатит В, haemophylus influenzae В, полиомиелит 1-2-3; Формалдехид и глутаралдехид, феноксиетанол, антибиотични остатъци, посочени в състава на ваксината.

Според информация от доклада върху изследването проведено върху ваксината Priorix tetra, резултатите повдигат редица сериозни въпроси от медицинска и етична гледна точка, а именно:

Присъствие на големи количества фетална ДНК, 1,7 mg в първата партида и 3,7 mg във втората, което е около 325 пъти по-високо от максималния лимит от 10 нанограма, 325.000 пъти над минималния лимит от 10 picograms. Според производителите, феталната тъкан идва от абортирани бебета през 60те години, но не съществуват никакви изследвания, които да проверят дали тези клетъчни линии са канцерогенни.

Молекулярният размер на намерената ДНК е с тегло от 20.000/60.000 BP. Това означава, че няма ДНК фрагменти в тази ваксина, а цели филаменти с наличието на цял геном. Отделно тестове не потвърждават наличието на геном от вируса на рубеолата в първата партида, а във втората – само в 3 екземпляра, която се равнява на 0,00008 % oт общото количество на вируса .

Тъй като вирусът в една ваксина е около 5 % oт общото количество съдържимо ДНК, еквивалентно на 500.000 прочитания. Вирусът на морбили – около 850, което е еквивалент на 0.008 %. Количествата намаляват колкото повече тестове се провеждат. При 3 прочитания еквивалентни на 0,00008 % от общия брой на вирусите, как това може да доведе до имунизация? В допълнение към тези заключения, са направени няколко други притеснителни окрития:

 • в партиди от същата ваксина, са наблюдавани още по-големи филаменти от странични вируси.
 • във ваксината Priorix tetra na GlaxoSmithKline, са открити протеобактерии, червеи и червеи нематоди, 10 други вуруса, Microviridae (бактериален или фагов вирус) и многобройни ретровируси, включващи ендогенен човешки ретровирус и птичи вирус, човешки имунодефицитен вирус и вируса на имунната недостатъчност при маймуни (фрагменти, които ако са вкарани в базата данни съвпадат с фрагменти от HIV и SIV вируси), вирус на инфекциозната анемия при коне, вирус на rous sarcoma. Други вируси като алфаендорнавирус и вирус на хепатит В, както и дрождев вирус

Абсурдите

През Април 1955, повече от 200,000 деца в пет Американски щата получават полио ваксина, при която се оказва, че процесът на омаломощаване на вируса е бил дефектен. В рамките на дни, случаи на парализа започват да бъдат докладвани и след месец, първата масова програма за ваксинация срещу полио е прекратена.

Последвали разследвания на процеса на разработването на ваксината от Калифорнийската компания Cutter Laboratories установяват, че в резултат на ваксинациите 40,000 човека са се заразили с полио, като 200 деца получават трайни увреждания и парализа, а 10 умират. Тези случаи стават основата на паниката от болестта полио и ужаса от уптребата на железни дробове. Същите конструкции, които междувпрочем все още се употребяват в спешните центрове по света, но вече се наричат дихателни тръби.

Спроред данни представени от CDC и Световната Здравна Организация:-
* 72% случаите на полио са асимптоматични, което означава, че човек дори няма да разбере, че е болен. .
* 24% от заразените ще прекарат болестта с много леки симптоми, подобни на обикновена настинка.
* 1-5% ще изпитат времена парализа, която ще изчезне след няколко седмици.
* По-малко от 1% oт всички случаи ще развият постоянна парализа.
* Oт тези случаи по-малко от един 1%….2-5% ше бъдат с летален изход.

Полио вирусът в днешни дни се използва в лечението на мозъчни тумори. Сред група от 61 пациента, които не са показали резултат при лечение със стандартни препарати и методи, като химиотерапия и радиация – 21%, които са третирани с вируса на полио са били живи 3 години след лечението спрямо 4% от всички случаи, които обикновено оживяват след стандартните терапии.

В Украйна през 2016, ваксинационното покритие на населението беше 31% и бяха отразени само 90 случая на морбили без епидемичен статус. След 2017 година, при активна кампания на Световната Здравна Организация, УНИЦЕФ и Министерството на Здравеопазването, ваксинационното покритие беше вдигнато и веднага нарастнаха случаите на заразени и заболели от морбили, при което беше обявена епидемия.

В Америка програмите за масови имунизации са въведени след 1930. Няколко години по-късно Д-р. Лео Канер за първи път описва нов синдром, който нарича ‘аутизъм’ в 1943, а първото общество за аутистични деца е основано през 1962.

Преди 150 години ученият Антоан Бешам доказва, че микробите не причиняват заболявания, а че заболяванията причиняват микроби. Това, както и корелацията ваксини-нарастване на заболяванията показва, че ваксинацията като метод за изграждане на имунитет е безсмислена.

В Германия се провежда продължаващо проучване, което сравнява дългосрочното здраве на 17 641 ваксинирани деца с това на 15 320 неваксинирани деца.

Проучването показва, че при ваксинираните деца е:

Два пъти по-вероятно да се наблюдават алергии
7 пъти по-вероятно да се наблюдават астма / хроничен бронхит
3 и половина пъти по-вероятно да се наблюдава сенна хрема
3,8 пъти по-вероятно да се наблюдава хиперактивност
19 пъти по-вероятно да се наблюдава автоимунно заболяване
10 пъти по-вероятно да се наблюдава сколиоза
11 пъти по-вероятно да се наблюдават епилепсия / гърчове
Два пъти по-вероятно е да се наблюдава мигрена 
И два и половина пъти по-вероятно да се наблюдава аутизъм.

Има също ИЗСЛЕДВАНЕ, което подкрепя резултатите от горепосоченото проучване, но тъй като разкрива, че „ваксините са безопасни“, впоследствие е изтрито. За щастие е направен запис, преди да бъде премахнато.

В проучване от 2008 г., публикувано в престижното списание Journal of Infectious Diseases, изследователите открили, че антителата срещу ваксина срещу морбили намаляват с 50% през първите 8 години след втората доза MMR, а още 23% в следващите7 години.

Но това не пречи на CDC да излиза с твърдението, че всеки, който може да покаже документация за получени две дози от MMR ваксината, се предполага, че е имунизиран. Има ли нещо по-нелепо? Как човек е имунизиран от ваксинация за цял живот, когато ваксината губи ефекта си с 50% само за 8 години?

Ваксината срещу морбили е лицензирана през 1963 г. и комбинираната ваксина MMR е пусната на пазара през 1971 година. Това означава, че всеки възрастен над 54-годишна възраст никога не е бил ваксиниран през 1963 г., а всяко ваксинирано лице над 20-годишна възраст има по-малко от 25% защита от болестта, но никъде не се говори за реваксинации с MMR, защото неврологични увреждания у възрастни ще бъдат много по-трудни за скриване.

Единствените хора с 50% от антителата, предизвикани от две дози от ваксината срещу морбили, са на възраст между 5 години и 13 години, което е 11,96% от населението на САЩ.

Въз основа на публикуваната от експертите публикуваната ефикасност на Tdap и MMR, във всеки един момент само 5% от американците имат някакъв вид отслабващ ваксинален имунитет към коклюш, а 12% – пълен до полуимунитет към морбили. Но проблемът е в 1-я% от хора отказващи да ваксинират децата си.

Аргументите

Един от основните проблеми с ваксините е тоталната ЛИПСА на всякакви изследвания, които да проследяват тяхната безопасност. Според закона и принципите на биохимията и медицината, за да бъде признато за успешно и издържано, едно тестово изследване на ваксина в процес на разработване, трябва да се състои от две контролни групи: едната получила тестовата ваксина, а втората – пласибо. Но от всички ваксини, които в момента са одобрени за прилагане от FDA и останалите регулаторни органи, само 2 ваксини отговарят на това изисквания:

Това показва тоталната неадекватност на тези проучвания за ‘сигурността’ на ваксините, като освен липса на пласебо – няма и проследяване на контролната ваксинирана група за период по-дълъг от 30 дена след ваксинацията и, много често, само до 5 дена след нея. Други изследвания са се състояли от две групи получаващи две различни ваксини, а не ваксина и пласебо. В допълнение към тези факти, един от бившите работници и учени на Центъра по Контрол на Заразите в Щатите (СDC), William Thompson, излезе с разкрития, че регулаторният орган е фалшифицирал изследването проведено във връзка с твърденията, че ваксината срещу морбили, заушка и рубела (MMR) причинява аутизъм, за да намали статистичките данни, които доказват тази връзка.

Сериозен страничен ефект от ваксинирането с MMR е настъпването на припадъци. Приблизително 1 на 640 деца припадат след получаване на ваксината MMR.

От общо 439 251 деца (82%) получили ваксинация с MMR, 17 986 деца са развили фебрилни припадъци поне веднъж, 973 от тези фебрилни конвулсии са настъпили в рамките на 2 седмици от ваксинацията с MMR.

Въпреки че правителствата, лекарите и фармацевтичните компании от години упорито настояват, че аутизмът е генетично заболяване и няма нищо общо с ваксинациите (въпреки на наличието на изследвания доказващи обратното), извадки от листовки на dTap ваксината на сайта на FDA доказват обратното. ‘Аутизъм’ е една от страничните реакции на листовката наред с енцефалит, анафилактичен шок, фебрилни гърчове, синдром на внезапна детска смърт и други.

Въпреки че лекарите твърдят, че болни деца не се ваксинират и че ваксинациите са съобразени с индивидуалното развитие на всяко дете, това не е истина. Доказват го фактите, че много често деца с екземи и други състояние са ваксинирани по стандартния имунизационен календар, въпреки че само допреди 30 години в медицинската практика деца страдащи от екзема, са били препоръчвани за освобождавани от ваксинации. Доказва го и фактът, че едни от най-засегнатите пациенти в резултат на поставяне на ваксина са недоносените или преждевременно родени бебета. Тези деца, често родени преди 34та гестационна седмица, а някои дори 24та/25та или 27а започват да бъдат ваксинирани по календара за всяко новородено дете(!). Но те, де факто, нямат нито килограмите НИТО възрастта на другите деца, които получават същите дози. Случайно ли е тогава, че процентът на смъртност сред преждевременно родените деца е толкова висок СЛЕД поставяне на ваксини? Акушерки като Мишел Ротън описват как бебета родени в 25та гестационна седмица ‘дишат самостоятелно, но след поставяне на ваксините на двемесечна възраст, трябва да бъдат интубирани’.

Привържениците на ваксините широко се позовават на „дискредитираното и фалшифицирано изследване на Д-р Андрю Уейкфийлд“. Проблемът с този аргумент идва оттам, че няколко независими панела за изследване на етичността и безопасността на медицински практики, вече отхвърлиха заключението за фалшифицирането и манипулирането на данните, които той е представил. Съавторът на изследването публикувано от Д-р Уейкфийлд беше оневинен по всички обвинения за професионални нарушения. Д-р Джон Уолкър-Смит, смятан за бащата на падиатричната гастроентерология, възстанови статута си на уважаван специалист като му бяха снети всички обвинения след обжалването му пред Британския Медицински Съвет в 2010. По време на процеса на обжалване, доказателствата, които са изслушани, отхвърлят делото срещу д-р Уейкфийлд; документите и свидетелските показания показват, че няма доказателства, които да подкрепят обвиненията в професионални нарушения, а още по-малко обвиненията в измама. Обвинението в измама беше отхвърлено и от главния редактор на BMJ, медицинско списание, чиято корпоративна собственост се преплита с производството на ваксини Behemoths, Merck – с когото BMJ подписва споразумение за партньорство през 2008 г. – и GlaxoSmithKline, която предоставя допълнителна финансова подкрепа към BMJ. Сред многобройните продукти на ваксините Merck и GSK произвеждат ваксината MMR. Основната причина, поради която Д-р Смит успява да възстанови медицинския си статус и авторитет е защото неговият застраховател покри разходите по делото, докато застрахователя на Д-р Уейкфийлд отказа да го направи.

Скорошно изследване на учени и лекари от университета Уейк Форест, Ню Йорк и Венецуела, потвърждава наличието на стомашно-чревни заболявания при деца с аутизъм. С помощта на сложни лабораторни методи д-р Стив Уокър и неговите колеги потвърдиха първоначалните открития на Уейкфийлд, като показаха молекулярни промени в чревните тъкани на децата, които са силно отличителни и абнормални.

С или без Андрю Уейкфийлд, общият брой на изследвания публикувани в реномирани световни медицински журнали и доказващи вредите от ваксините и техните компоненти, надхвърлят 300. Един от най-уважаваните педиатри, който е бил привърженик на ваксините – Д-р Андрю Цимерман представи писмена клетвена декларация за откритията си по време на работата си върху проследяването на връзката ваксини-аутизъм под контрола на Министерството на Правосъдието на САЩ.  Според показанията му:

По време на изследването ми върху 5,000 случая на аутизъм причинен в следствие на ваксинация, представени в съда на 15и Юни , 2007, в качеството си на експертен свидетел, който трябва да защити ваксините – аз бях принуден да споделя с адвокатите на Министерството на Правосъдието, че в голям брой от проследените случаи – пост-ваксионационната треска и имунна стимулация са причинили регресивни мозъчни разстройства от аутистичния спектър. Мнението ми беше базирано изцяло на научни факти и опита ми с проследените случаи. В резултат, бях освободен моментално в качеството си на експертен свидетел и принуден да не споделям откритията от изследването.

Всяка листовка към ваксините съдържа една изключително инересна подточка (която след забелязване от страна на много хора, е вече премахвана от новите напечатани листовки). Става дума за т. 13.1, според която:

Канцерогенния и мутагенния потенциал както и ефекта на ваксината върху причиняване на стерилитет не са тествани.

Кратко, точно и ясно. Всеки човек с елементарни умения за четене и разбиране би трябвало да е в състояние да разбере значението на това изречение.

Резултатите

В крайна сметка, правото да ваксинира или не децата си (засега) е заложено в конситутцията на редица държави, въпреки опитите отказът да бъде криминализиран. Така или иначе, медийната кампания накарала хората да се страхуват именно от болести изчезнали преди въвеждането на масовата имунизация, доведе до редица други интересни закономерности. Едната от тях е неестественото насрастване на автоимунните заболявания сред деца и възрастни. При положение, че ваксините стимулират имунната система за неопределен период от време и автоимунно заболяване е такова, при което имунната система атакува собствените си тъкани и/или органи, взаимовръзката е лесно забележима. Към момента, може да се говори за епидемия от следните автоимунни заболявания:

Остава интересна статистиката на смъртни случаи сред деца в страни като САЩ с най-натоварен имунизационен график и такива като Япония, в която деца под двегодишна възраст не се ваксиниратЯпония е единствената страна, която забрани MMR ваксината след като рекорден брой деца развиха бактериален менингит и други негативни реакции след получаването й. Според информация изнесена от Японското правителство, след поставяне на комбинираната MMR ваксина три деца са починали, а осем са получили тежки увреждания, включващи слепота, загуба на контрол върху различни крайници, увреждане на слух, слепота и други. Същата MMR ваксина, която продължава да бъде поставяна на деца в Европа, Америка и Австралия.

В някои страни, като Русия, министерството на здравеопазването (Минздрав) изброява като възможни ‘постваксинацинни усложнения‘ на страницата си: настъпване на смърт, анафилактичен шок, енцефалит, ваксинационен полиомиелит, хроничен артрит и други автоимунни заболявания. Същите, които са упоменавани в листовките към ваксините, които лекарите и педиатрите УМИШЛЕНО скриват от родителите и пациентите. Същите, които дори и да покажат част от листовката на дадена ваксина, трябва изрично да бъдат помолени за частта с нежеланите реакции и противопоказания, защото ако пациентът не попита за нея, законът им позволява да спестят.

От стартирането и разрастването на, така наречената, кампания на хората противопоставящи се на задължителна и насилствена ваксинация, се наблюдават плашещи закономерности. Въпреки че все повече лекари обръщат внимание на връзката между нарастащия брой на неврологични увреждания и броя на ваксините поставяни на деца.

На фона на потресаващата статистика на нарастващи автоимунни заболявания (при които организмът необяснимо и изведнъж започва да атакува собствените си тъкани или органи), здравето на хората в световен мащаб се влошава с всеки изминал ден. Докторите, които отказват да видят тази закономерност, продължават да лекуват само и единствено симптоми, но никога не проследяват симптоматиката до първопричината, при което пациентите се превръщат в доходоносни потребители на лекарства с години.

Медицинските учебни заведения трябва да се наричат ‘Фарма университети’, защото лекарите се учат единствено как да лекуват симптоми с лекарства като игнорират причината. Истинското здраве не се намира в лекарския кабинет.

Бранди Воган, бивш маркетингов партньор на Мерк и основател на LearnTheRisk.com

Неврологично увредени деца получават предписания за тежки медикаменти, които намаляват раздразнителността и липсата на концентрация като Риталин, но никой не проследява защо тези деца демонстрират определени поведенчески абнормалности. Нараства и броя на алтернативни терапии, Монтесори клиники и Сонрайз занимални, но това отново е симптоматично лечение, защото биохимичната причина за страданията на тези деца остава и дори влошава здравето и състоянието им в дългосрочен план. Пациентите в лекарския кабинет са разглеждани като клиенти, а добрите клиенти са тези, които потребяват продуктите на фармацевтичните компании.

Към момента, САЩ е на ПЪРВО място в света по брой смъртни случаи настъпващи при новородени бебета в ПЪРВИТЕ 24 ЧАСА след раждането. Това са 50% повече смъртни случаиот всички други развити страни общо. САЩ е и държавата, в която имунизационният календар е най-натоварен с ваксината за Хепатит Б и инжекцията за Витамин К поставяни в тези първи 24 часа след раждането както и бременните жени са насърчавани да получават грипни ваксини и ваксини срещу магарешка кашлица. Същият Витамин К, който е толкова токсичен, че по закон има така-наречената ‘черна опаковка’ (black box), която всички опасни и токсични вещества трябва да имат, като възможните странични реакции са СМЪРТ, АНАФИЛАКТИЧЕН ШОК, РЕСПИРАТОРЕН И СЪРДЕЧЕН АРЕСТ.

Децата, родени в САЩ, са с 76% по-висока вероятност да умрат преди първия си рожден ден, отколкото бебетата, родени в 19 други развити държави и внезапните смъртни случаи на бебетата са една от петте главни причини за тези смъртни случаи. От 2009 г. насам тези смъртни случаи са били наблюдавани от регистрите на Центровете за контрол на заболяванията и превенцията (CDC), които действат в 22 щата и юрисдикции. От 2013 г. Регистърът за Внезапни и Необяснима Детска Смърт (Sudden Unexpected Infant Death (SUID) ) отчита около един на всеки седем смъртни случая на бебета в резултат на SIDS (около 3700 годишно), като около 20% се смята, че са свързани със сърдечна слабост , предизвикана от „екзогенни стресори”.

До 2013 г. докладването за внезапни сърдечни смъртни случаи при млади хора е на случаен принип. През същата година CDC обединява усилията си с Националния институт по здравеопазване (NIH), за да установи Регистър на случаите на внезапна смърт сред Млади Хора (SDY-CR) в 10 щата и юрисдикции. Системата за наблюдение на SDY-CR сега събира изчерпателна информация за внезапна смърт в резултат на сърдечен арест (както и внезапни смъртни случаи, свързани с епилепсия) при младежи до 20-годишна възраст, но регистърът все още не е изготвил никакви значими доклади.

До основаването на Регистъра, в началото на 2000, доклади започнаха да се появяват относно увеличаванията на внезапната смърт поради сърдечен арест при юноши и млади хора. Изследователите на CDC съобщават за 10% увеличение на смъртните случаи от сърдечен арест при 15-34-годишните през седемгодишния период от 1989 до 1996 г., което беше потвърдено през 2012г. от Американската академия по педиатрия. Увеличението се превръща в около 3000 смъртни случая годишно до средата на 90-те години. Въпреки че по-нови цифри са по-трудни за намиране, през 2015 г. Американската асоциация по сърдечни заболявания съобщава за 6300 „амбулаторни сърдечни арести извън болницата“ в американската младеж под 18-годишна възраст, като цитира преживяемост и възстановяване от около 10% до 31% , Един щат (Мичиган) съобщава за средно 35 внезапни смъртни случая в резултат на сърдечен арест годишно при деца и юноши на възраст под 20 години от 2009 г. насам.

Сърдечни проблеми и сърдечен арест са сред страничните реакции, описани в листовките за ваксините, които са задължителни за всички деца и юноши.
Много от въпросните реакции са наблюдавани по време на клинични изпитвания или по време на постмаркетинговия период. Например:

Рекомбивакс (Recombivaxваксина срещу хепатит В: хипотония, тахикардия
Енжерикс (Engerix
) ваксина срещу хепатит В: хипотония, тахикардия, сърцебиене
Ваксина Infanrix (дифтерия-тетанус-коклюш): синдром на внезапна детска смърт
Ваксини за Boostrix и Adacel (ваксина срещу дифтерия, тетанус, коклюш с ацелуларна компонента ): миокардит
Flulaval и Fluzone (ваксина срещу грип) ваксини: болка в гърдите

Настъпване на смърт (посочено като „общо разстройство“) е една от страничните реакции, съобщени след одобряване и пускане на пазара на ваксини срещу човешки папиломавирус (HPV) – Gardasil и Gardasil-9. В еднo интересно проучване убликувано в Autoimmunity Reviews, публикувана от водещия експерт по автоимунитет Yehuda Schoenfeld и международен екип от колеги, авторите описват автоимунен механизъм, а именно, индуцирани от ваксините производство на антитела срещу сърдечни протеини, свързан със странични реакции, свързани със сърцето след HPV ваксинация и водещи до внезапен сърдечен арест и смърт.

Друг фактор, който потенциално свързва ваксините и внезапния сърдечен арест е веществот тимерозал, консервант на базата на етилживак. Тимерозалът все още присъства в значителни количества противогрипни ваксини и като „остатъчна следа” в тетанус-дифтерийната (Тд) ваксина. Доказано е, че живакът уврежда сърдечно-съдовата система дори при ниски нива на излагане. Правителствени проучвания показват положителна корелация между броя на ваксиналните дози и растящата детска смъртност с множество изследвания описващи непреодолими временни връзки между ваксинациите и настъпването на смъртта.
И накрая, когато става въпрос за смъртни случаи при бебета (някои от които са вследствие на сърдечен арест), има много доказателства, че ваксините могат да допринасят по няколко начина.

Епидемиологични проучвания също са показали положителна корелация между броя на дозите на ваксината и увеличаването на детската смъртност и описват непреодолими временни връзки между ваксинацията и смъртта.

Фактите

Преди въвъждането на ваксината срещу морбили, болестта не е смятана за сериозна, тъй като смъртните случаи са били редки, както и настъпващи усложнения в резултат на прекарването й. Имунитетът придобит след изкарване на морбили е бил стабилен и доживотен. Морбили става ‘опасна’ болест чак след въвеждане на ваксината срещу болестта.

Още повече, прекарването на определени болести е доказано свързано с редица положителни здравословни развития. Деца, които са прекарали морбили по естествен начин (не чрез имунизация) по-рядко развиват алергии от тези, които са ваксинирани. Същото се наблюдава и при децата ваксинирани и неваксинирани от варицела както и от коклюш и получили MMR ваксината. Всичко това е информация добита по време на множество медицински изследвания от учени в сферата на традиционната медицина и публикувани в медицински журнали и учебници по медицина.

Една от текущите епидемии наблюдавана сред деца е развитието на астма, която се свързва с живота в замърсени градове и урбанизирани места. Но медицински изследвания показват 0% астма при неваксинирани деца и 25% при ваксинирани. Астмата убива десет пъти повече хора годишно (4,000) отколкото са починали от морбили след въвеждането на ваксината (400). В едно контролирано проучване 23 деца, които не са били ваксинирани срещу дифтерия, полио и тетанус не са имали никакви астматични епизоди преди 10-годишна възраст; у имунизираните 23.1% са имали астматични епизоди; 22.5% са имали астматични пристъпи, а 30% са развили някаква астматична симптоматика. Други проучвания показват, че ваксинирани от коклюш деца са 2 до 5 пъти по-склонни да развият астма от неваксинираните.

Редица медицински изследвания установяват, че хора прекарали морбили в детска възраст, имат по-малък шанс да се разболеят от много видове ракПаркинсон и сърдечно-съдови заболявания в зряла възраст.

Според изследване на независимия Изследователски институт за детска медицинска безопасност (CMSRI) – ‘ваксинираните бебета са 6.6 пъти по-склонни да развият нарушения на неврологичното развитие като аутизъм, генерално разстройство в развитието, синдром с дефицит на вниманието и хиперактивност.

Един от основните аргументи на привържениците на ваксини се състои в това, че ‘техните деца не са пострадали’. Но вярно ли е това? В момента се наблюдава неестествено нарастване на редица заболявания, за които хората не знаят, че също са автоимунни: ушни инфкции, екземи (състояние на екстремна токсичност или отравяне), алергии (хранителни или други), хиперактивност. умора, отпадналост, болки в ставите, язви, анемия, атопичен дерматит (доказано свързан с ваксинация), подпухналост и много други. Повечето от тези състояние присъстват като странични ефекти в листовките на масово прилаганите ваксини и всичките са резултат от увреждане в резултат на ваксинация.

Към момента, няма нито един умрял от морбили пациент въпреки обявената епидемия нито в Америка, нито в Русия, нито в Европа, нито в Канада. Другият проблем в предоставяната статистика от правителството произтича от това, че CDC я изготвя на базата на ‘докладваните’ случаи на морбили. Но повечето случаи на морбили протичат без усложнения и НЕ са докладвани на регулаторния орган. Това означава, че изчисляването на усложнения и смъртни случаи се извършва на основата само на докладваните 10% от всички заболели от морбили случаи. Това дава резултати, които са 10 пъти по-високи от действителните сред популацията.

Докато медиите са заети с отразяването на заплахата от неваксинирани хора, които застрашават здравето на преносителите на вирусите и болестите, от които са ваксинирани, удобно се пропускат няколко важни развития в глобален мащаб. А именно:

Увеличаването на броя на задължителните ваксини и премахването на правото на отказ под заплаха от подвеждане под съдебна отговорност.

Наскоро GlaxoSmithKline купи $300 милионен дял в компанията 23andMe – най-голямата световна база данни за генетичен материал. Поради рекламна кампания в края на 2018 по време на зимните празници най-подаряваният подарък беше домашен комплект за събиране на ДНК, за да могат хората после да го изпращат по пощата на 23andMe и да установяват произхода си както и наличието на далечни/близки роднини. Проблемът с това е, че след изпращането на ДНКто им – то става собственост на въпросната компания, а сега – на GlaxoSmithKline. В прессъобщение, фарма гигантът уточнява, че ‘новото партньорство ще доведе до разрабтката на нови медикаменти и лечения’. Разбира се, с достъп до ДНКто на милиони хора, изпратено доброволно, лесно може да се види потенциала за разработване на ‘персонифицирани’ ваксини и други препарати.

Платени агенти публикуват сърцераздирателни истории написани от гледната точка на ‘умрелите или увредените’ от морбили/полио/коклюш или друга болест. Или заклеймяват родителите отказващи ваксини за децата си като ‘изверги’ и ‘човекомразци’. Но същите пропускат един съществен детайл:

 • стотиците хиляди истории с потресаващо повтаряма симптоматика на родители ВАКСИНИРАЛИ децата си и гледали ги как умират мъчително, продължително и болезнено в продължение на часове; родители ВАКСИНИРАНИ децата си и гледащи ги как се мъчат с тежки неврологични състояния развити в резултат на ваксинацията, за да бъдат отпращани от лекарския кабинет без обяснение или с ‘генетично’ обвинение; родители ОТПРАЩАНИ И ВРЪЩАНИ от спешни кабинети с деца тресящи се от фибрилни гърчове, изгарящи от температура, с кървящи уши, нос и уста, спиращи да дишат; в конвулсии и с посинели устни, защото ТОВА СА НОРМАЛНИ ПОСТ-ВАКСИНАЦИОННИ РЕАКЦИИ.

Всички тези прогресивно нарастващи истории не са разказвани никъде освен в затворените групи и сайтове, които (засега) съществуват. Защото никой няма интерес от споделянето на техните истории. Въпреки че някои лекари слушат, знаят и разбират. И губят практиките и авторитета си в защита на истината. Която е, че всеки антиваксър е БИВШ ваксър и че всеки антиваксър е човек, комуто истината е струвала да гледа лично страданията на близък, обичан човек – най-често, родното му дете.

Защото, в своята същност, ваксините са просто поредният продукт. Както и „замърсените“ с арсен бебешки каши и пюрета на Нестле, Гербер и Хайнц; или „замърсените“ с над 60 токсични и канцерогенни вещества като глифозат памперси . Но ваксините имат едно преимущество, а именно – гениална маркетингова кампания, която успя да убеди цялия свят, че този продукт е толкова неефективен, че работи само ако всички хора във всички страни го използват едновременно и постоянно. Това е най-голямата корелация, която кара хората да игнорират всякакви други корелации. И когато този продукт „елиминира“ заразите, от които ни „предпазва“, ВСИЧКИ трябва да продължават да го използват, защото „елиминираните“ зарази ще се „върнат“.

Продукт, който е толкова неефективен, че не може да гарантира, че човек няма да се зарази от дадена болест; може всъщност да предизвика същата тази болест, от която „предпазва“ и ако доведе до тежки странични реакции или смърт – нито лекарят, който го е поставил нито производителят могат да бъдат подвеждани под наказателна отговорност. Върнете се и прочетете този абзац няколко пъти ако не разбирате колко абсурдно е всичко това.

Като оставим настрана факта, че здрави деца са заразявани умишлено с болести, за да бъдат предпазени от същите тези болести „предавани“ от други здрави хора – ако ваксините действително бяха толкова добър и действащ продукт, то нямаше да има нито бивши ваксъри нито щеше да има нужда да задължават хората да ги слагат

Налаганото медийно затъмнение виртуално и реално все повече маргинализира родителите и хората ползващи се от правото си на избор по отношение на ваксините и препаратите, като много щати и страни започват да го криминализират. При положение че ‘насилствените евтаназии’ са вече факт, то насилствените ваксинации са последният елемент доказващ липсата на автономия и свобода на избора на хората по отношение на собственото тяло и здраве.  Тъй като медицинскитe отвличания отдавна са ужасяваща реалност, а хората губят децата си ако лекарите ги обвинят в това, че заплашват живота им като отказват задължителни ваксини, става виден новия механизъм, по който ще се пренасочват здрави деца от семейства несъгласни с режима към ‘правилните’ места. И докато повече лекари, които открито се противопоставят на ваксинирането като метод за имунизация, губят право да практикуват медицина и родители, противопоставящи се на насилствените ваксинации, губят децата си, настъпва последната фаза от налагането на световен ред, под контрола на който никой никъде не е в безопасност.

Лекари, които обясняват ясно и научно защо ваксините не са безопасен нито ефективен начин за изграждане на имунитет:

1. Dr. Jonas Salk – http://www.cbc.ca/player/play/1814511606

2. Dr. Nancy Banks – http://bit.ly/1Ip0aIm

3. Dr. Russell Blaylock – http://bit.ly/1BXxQZL

4. Dr. Shiv Chopra – http://bit.ly/1gdgh1s

5. Dr. Sherri Tenpenny – http://bit.ly/1MPVbjx

6. Dr. Suzanne Humphries – http://bit.ly/17sKDbf

7. Dr. Larry Palevsky – http://bit.ly/1LLEjf6

8. Dr. Toni Bark – http://bit.ly/1CYM9RB

9. Dr. Andrew Wakefield – http://bit.ly/1MuyNzo

10. Dr. Meryl Nass – http://bit.ly/1DGzJsc

11. Dr. Raymond Obomsawin – http://bit.ly/1G9ZXYl

12. Dr. Ghislaine Lanctot – http://bit.ly/1MrVeUL

13. Dr. Robert Rowen – http://bit.ly/1SIELeF

14. Dr. David Ayoub – http://bit.ly/1SIELve

15. Dr. Boyd Haley PhD – http://bit.ly/1KsdVby

16. Dr. Rashid Buttar – http://bit.ly/1gWOkL6

17. Dr. Roby Mitchell – http://bit.ly/1gdgEZU

18. Dr. Ken Stoller – http://bit.ly/1MPVqLI

19. Dr. Mayer Eisenstein – http://bit.ly/1LLEqHH

20. Dr. Frank Engley, PhD – http://bit.ly/1OHbLDI

21. Dr. David Davis – http://bit.ly/1gdgJwo

22. Dr Tetyana Obukhanych – http://bit.ly/16Z7k6J

23. Dr. Harold E Buttram – http://bit.ly/1Kru6Df

24. Dr. Kelly Brogan – http://bit.ly/1D31pfQ

25. Dr. RC Tent – http://bit.ly/1MPVwmu

26. Dr. Rebecca Carley – http://bit.ly/K49F4d

27. Dr. Andrew Moulden – http://bit.ly/1fwzKJu

28. Dr. Jack Wolfson – http://bit.ly/1wtPHRA

29. Dr. Michael Elice – http://bit.ly/1KsdpKA

30. Dr. Terry Wahls – http://bit.ly/1gWOBhd

31. Dr. Stephanie Seneff – http://bit.ly/1OtWxAY

32. Dr. Paul Thomas – http://bit.ly/1DpeXPf

33. Many doctors talking at once – http://bit.ly/1MPVHOv

34. Dr. Richard Moskowitz – http://bit.ly/1OtWG7D

35. Dr. Jane Orient – http://bit.ly/1MXX7pb

36. Dr. Richard Deth – http://bit.ly/1GQDL10

37. Dr. Lucija Tomljenovic – http://bit.ly/1eqiPr5

38. Dr Chris Shaw – http://bit.ly/1IlGiBp

39. Dr. Susan McCreadie – http://bit.ly/1CqqN83

40. Dr. Mary Ann Block – http://bit.ly/1OHcyUX

41. Dr. David Brownstein – http://bit.ly/1EaHl9A

42. Dr. Jayne Donegan – http://bit.ly/1wOk4Zz

43. Dr. Troy Ross – http://bit.ly/1IlGlNH

44. Dr. Philip Incao – http://bit.ly/1ghE7sS

45. Dr. Joseph Mercola – http://bit.ly/18dE38I

46. Dr. Jeff Bradstreet – http://bit.ly/1MaX0cC

47. Dr. Robert Mendelson – http://bit.ly/1JpAEQr

48. Dr. Rachel Ross – http://bit.ly/295Z7i4

49. Dr. Gary Null – http://bit.ly/2dacQHF

50. Dr. James Meehan – http://bit.ly/2cE26AZ

51. Dr. Judy Mikovits – http://bit.ly/2cWCO0F

52. Dr. Dianne Harper – http://bit.ly/2daeglv

53. Dr. James Lyons-Weiler – http://ipaknowledge.org/

54. Marcella Piper-Terry – http://vaxtruth.org/

55. Dr. Paul Thomas, M.D. – https://youtu.be/85jda2p5A6g

56. Dr. Barbara Loe Fisher – https://t.co/MvsaQgW84Z

57. Dr. Tent – https://youtu.be/r8FCJ_VPyns

Стотици други лекари свидетелстват, че ваксините не са безопасни или ефективни в следните документални филми:

1. Vaccination – The Silent Epidemic – http://bit.ly/1vvQJ2W

2. The Greater Good – http://bit.ly/1icxh8j

3. Shots In The Dark – http://bit.ly/1ObtC8h

4. Vaccination The Hidden Truth – http://bit.ly/KEYDUh

5. Vaccine Nation – http://bit.ly/1iKNvpU

6. Vaccination – The Truth About Vaccines – http://bit.ly/1vlpwvU

7. Lethal Injection – http://bit.ly/1URN7BJ

8. Bought – http://bit.ly/1M7YSlr

9. Deadly Immunity – http://bit.ly/1KUg64Z

10. Autism – Made in the USA – http://bit.ly/1J8WQN5

11. Beyond Treason – http://bit.ly/1B7kmvt

12. Trace Amounts – http://bit.ly/1vAH3Hv

13. Vaxxed: From Cover-up to Catastrophe – http://www.vaxxed.com/home/

14. Why We Don’t Vaccinate – http://bit.ly/1KbXhuf

15. Best Explanation of the Vaccine/Autism Link – http://bit.ly/2cIsprx

 

Източник: anonybulgaria.wordpress.com

You may also like...