Десет причини, поради които не трябва да ваксинирате децата си


ваксини

Да ваксинира или не детето си е важно решение, което всеки родител трябва да направи. Но не всички родители разбират истинските включени рискове, рискове, които биха могли да оставят детето увредено за цял живот или дори да го убият.

Про-ваксинната мафия бързо помита под килима всички случаи на увреждания и смърт, свързани с ваксини, като изключително редки аномалии, но много от родителите на деца, които са потърпевши от ваксини ще бъдат първите, които ще ви кажат, че, ако имат възможност да направят всичко отначало, нямаше да оставят детето си да получи убождането. Ако лекарят ви, училищният администратор на вашето дете, приятел или член на семейството ви притиска да инжектирате Вашето дете с генетично модифицирани (ГМ) вируси, тежки метали и консерванти, и не сте сигурни как да направите най-доброто и най-информирано решение по въпроса – или дори как да реагирате интелигентно към тези хора, за да им запушите устите – обмислете следните 10 причини да не поемате по маршрута на ваксинациите:

1. Ваксините не работят. Когато се отпечатват на плакат или повтарят до втръсване от Центровете за контрол и превенция на заболяванията (CDC), внедрените твърдения, че ваксините предотвратяват заразните заболявания и придават траен имунитет, могат да звучат добре на ниско-информираните маси. Но науката просто не го подкрепя. Избухването на епидемия след епидемия доказва, че ваксинираните хора са най-имунокомпрометирани, и са винаги тези, които хващат болестите, срещу които са били ваксинирани. Д-р Татяна Обуканич разглежда този и много други факти за ваксините в своята силна книга Ваксинна Илюзия (Vaccine Illusion), която разбива много съвременни митове за ваксинациите. Не само, че ваксините не придават траен имунитет, но всъщност унищожават естествения имунен капацитет на организма, оставяйки много ваксинирани лица имунно-изтощени през целия им живот.

2. Ваксините никога не са били доказани като безопасни или ефективни. Всяко едно изследване, което се използва като „доказателство“, че ваксините са безопасни, погрешно сравнява странични ефекти от една ваксина със странични ефекти от друга ваксина, като ефективно ги неутрализира. Никое от тях не сравнява здравните последствия на ваксинираните срещу неваксинираните индивиди, което би бил истински тест за безопасността на ваксините. „Никога не са били провеждани истински, научни, двойно-слепи проучвания с плацебо върху ваксините, за да се определи тяхната безопасност“, обяснява VacTruth.com.

3. Първата ваксина е била пълен провал, който индустрията се е опитала да прикрие. Повечето хора знаят малко за това, че първата ваксина, произвеждана някога за едра шарка, е била пълна катастрофа. Последиците за здравето за тези, които са я получавали, са включвали сифилис и смърт, макар че са били направени съгласувани усилия по времето, за да покрият тези резултати и налагат ваксините, така или иначе, защото са много печеливши.

4. Ваксините са силно печеливши за фармацевтичните компании, които не са подведени под отговорност за вреди. Нека си го кажем – ваксините са основната дойна крава за производителите на лекарства. Не само, че компаниите за ваксини са напълно защитени от отговорност, когато техните ваксини нараняват или убиват деца, но обикновено те са „спонсорирани“ от правителствени агенции, които ги налагат на семействата и децата, използвайки скандални и неоснователни тактики на сплашване.

5. Всички ваксини съдържат смъртоносни химически добавки. Средният педиатър трудно би могъл да осигури листовката, която описва ваксиналните съставки на клиентите си преди да им налага ваксините. Но родителите трябва да знаят, че всички ваксини съдържат смъртоносни, увреждащи нервите химикали, като алуминий, живак и формалдехид. Много ваксини също са пълни с мононатриев глутамат (MSG), антибиотици и дори генетично модифицирани организми (ГМО).

6. Неваксинираните деца са по-здрави. Международни проучвания, които изследват здравните последици на неваксинирани деца, в сравнение с техните ваксинирани връстници многократно са показали, че децата, които не са убождани като цяло са по-малко засегнати от алергии, аутизъм, поведенчески разстройства, автоимунна дисфункция и респираторни заболявания. По отношение на противогрипната ваксина, например, едно изследване, публикувано в списание Clinical Infectious Diseases открива, че индивидите, получили ваксина за грип са с 550% по-голяма вероятност да имат респираторни проблеми.

7. Ваксините причиняват нелечими заболявания за цял живот при някои деца. Едно е да имате локализиран оток или временни симптоми на треска след ваксинации. Но ако например, детето ви е едно от най-нещастните, които развиват постоянно увреждане на нервите под формата на синдромът на Гилен-Баре, той или тя може да изисква грижи и лечение за цял живот, заради увреждане от ваксина. Ако решите да ваксинирате, готови ли сте за потенциално преориентиране на живота си в случай на аутизъм или мозъчно увреждане?

8. Ваксините убиват деца и възрастни. Въпреки, че малките деца и бебета са най-склонни към необратими вреди от ваксини, възрастните също са изложени на риск. Един широко разпространен пример за това е скандалната ваксина Гардасил за HPV, която до този момент е увредила и убила десетки хиляди младежи и тийнейджъри. „Децата в САЩ получават много повече ваксини в най-ранна възраст в сравнение с други страни“, обяснява VacTruth.com, отбелязвайки, че ваксините са свързани също с фаталното състояние SIDS (синдром на внезапната детска смърт), за което медицината обвинява генетика или малтретиране на деца с цел да защити измамата за ваксините.

9. Компаниите за ваксини не могат да бъдат съдени, ако вие или вашето дете е увредено от ваксини. Ако ваксините са наистина толкова безопасни, колкото тласкачите им непрекъснато твърдят, че са, защо тогава през 1986 г. е приет Закона за национално детско увреждане от ваксини, освобождавайки компаниите за ваксини и лекарства, както и здравните практикуващи, от отговорност в случай на нараняване или смърт? През 2011 г. Върховният съд потвърди, че пострадалите лица не могат да съдят фирмите на ваксини за телесна повреда или смърт, свързани с ваксини. Наистина ли искате това да е риск, който искате да поемете с детето си?

10. Естественото излагане на заболяване е най-добрата ваксина. Истината е, че единственият начин за истинско развитие на динамичен имунитет за цял живот е да живеем живота си както обикновено, но без да инжектираме мъртви (а в някои случаи живи) вируси и химически добавки в мускулната тъкан. Естественото излагане на каквито и да е болести, дебнещи в света, е единственият начин за организма да развива постоянни антитела, които завинаги ще предпазват от заболявания. Яденето на пресни, богати на хранителни вещества органични храни, и живеенето на здравословен начин на живот също помага за засилване на имунната система, позволявайки ни да преодолеем и развием устойчивост към болести по естествен начин.

Моля сподели тази статия с приятелите си, за да бъде полезна и на тях. Благодаря ти!

Източник: biopogled.com

You may also like...