Да се срещнем във Варна


ob-vnУтре потеглям за северното черноморие и ще мина през красивата и вечно очарователна Варна :)

Имам намерението да остана там за една вечер, след което ще продължа към Камен бряг, неговите скалисти възвишения и ежегодната катерачна среща, където да се срещна с приятели, които не съм виждал отдавна.

Хрумна ми, че ако някой от вас има желанието да си направим една обща среща в Морската градина, в Четвъртък вечерта, то на мен ще ми бъде много радостно да се запозная с колкото се може повече нови хора.

Да обменим знания, опит и прозрения. Да споделим виждания, стремежи и мечти :) И да си разменим поне по една прегръдка :) (без нея няма да се отървете :) )

Това би било една добра възможност да се запознаете с хора, които имат сходно до вашето мислене или просто да излезете и да направите нещо малко по-различно :)

Идеята ми е да се съберем някъде около 19:00 в началото на Морската градина и от там вече да се настаним някъде, където да можем необезпокоявано да си общуваме.

Можете да си носите по нещо за хапване и да си спретнем един малък пикник. Аз със сигурност ще нося нещо “сурово” ;) И със сигурност ще съм там :)

Пишете ми в Гуугъл+ или ми изпратете и-мейл, ако идеята ви харесва или имате някакви други предложения.

До скоро! :)

 

You may also like...