Готови ли сте да кажете “ДА”!


image-curious-2-smisalat-na-zhestovete-v-razlichnite-strani-2-natural
Понякога ние всички имаме нуждата да навлезем в едно малко по-специфично енергийно поле, където със силна страст да можем да кажем “ДА!”.

Както на себе си, така и на самия живот.

Как по-точно можем да направим това? Като започнем да правим това, което обичаме най-много. Толкова е просто.

Или може би не чак толкова ;)

Няма кой знае какво значение дали играем футбол с приятели или пишем третата си поред книга. Шансовете да “отбележим” и в двата случая са много високи. Всичко, от което се нуждаем, е да вложим енергията и намерението си в това действие.

Просто се отпуснете и се забавлявайте. И го правете със стил. ВАШИЯТ стил.

Всеки един от нас е толкова уникален сам по себе си, че ако си позволим да играем играта наречена “Живот” смело и открито, тя ще се превърне в приказка. Точно такава, каквато е предназначена да бъде. Пълна с магически моменти, каращи ни да извикаме това спонтанно “ДА!” от дълбините на същността ни.

Спомням си ясно един от първите дни, в които започнах да изпълнявам договор към една голяма американска компания. Положението беше толкова натоварено и умът ми беше толкова напрегнат, че в един момент просто отказа да работи. Празнота. Нещо, което не ми се беше случвало при подобни обстоятелства от доста време. Обикновенно спирам мислите си с медитация :) Този път обаче, умът ми беше поставен до такава степен извън зоната си на комфорт, че просто се предаде на настоящия момент.

И ето, че това определено беше един достоен повод, за това първата ми мисъл след това да бъде “ДА!” :)

Истината е, че можем да се озовем в ситуация, далечна от нашата представа за идеалния ни ден или момент, и отново да ни се отдаде възможността да извикаме това малко по-различно “ДА!”

Въпросът е дали имаме желание да го направим.

 

You may also like...