Съ-творение от най-висок порядък


съ-творение

“Един от най-прочутите духовни учители се среща с великите мъдреци на Вселената… Незабравимо преживяване!”

Какво се случва, когато се срещнат двама от най-интересните духовни учители на новото време?

Д-р Уейн Дайър и Естер Хикс, канализираща информация от груповото съзнание Авраам, дават ясен отговор на този въпрос в книгата “Съ-творение от най-висок порядък”. Те осъществяват един задълбочен разговор, засягащ основни теми вълнуващи всеки един човек в даден етап от неговия живот:

♦ Как да следваме собствения си път?

♦ Съществуват ли съдба и предопределение?

♦ Възможно ли е да постигнем състоянието на “неограничена любов”?

♦ Съществуват ли учители и водачи, които ни помагат по пътя напред?

♦ Какво да предприемем, за да променим живота си?

♦ Как да променим света около нас?

Беше интересно да проследя този диалог, в който се съчетава откровеността на вече напусналия физическото си тяло Уейн Дайър и свръхестествената същност на Авраам, които успяват по достъпен и разбираем начин да обяснят естеството на процеси, които иначе са сложни и трудни за разбиране.

Фактът, че самата среща е създадена под формата на живо събитие, състояло се в присъствието на стотици хора, допринася донякъде за онази частица достоверност, която всички търсят, когато се докосват до подобна информация.

За мен в диалога между двамата има много примери за това, но най-добре би било всеки да надникне в собственото си Аз и да подложи на съмнение казаното.

Тъй като всяка една опитност може да бъде достатъчно истинска тогава, когато бъде лично преживяна.

Да повярваме в самите себе си и да си припомним, че сме тези, които създават собствената си реалност, е може би една от най-трудните задачи, които сами сме си поставили в настоящия живот.

“Съ-Творение от най-висок порядък” ни дава допълнителен стимул, за да продължаваме да работим върху това “Уравнение на Живота”.

 

съ-творение корицаКнигата можеш да поръчаш от сайта на ИК “Бард” с 20% намаление.

  *ИК „Бард“ е партньор на drugata-realnost.com

 

You may also like...