Седемте духовни закона на успеха


7-te-duhovni-zakoni

Напоследък все по-често се говори за законите на успеха и тяхното прилагане в ежедневието ни. Но кои са те и как най-добре бихме могли да ги възприемем и използваме в живота си?

Два въпроса, на които Дийпак Чопра ни отговаря ясно и достъпно в книгата си “Седемте духовни закона на успеха”.

Защо обаче, избрах изобщо да пиша за тази книга? Отговорът е, че повече от 5 години се стремя да прилагам в собствения си живот споделеното в нея и виждам резултатите от това. А те не са един и два, а много повече и то във всички сфери на съществуването. Било то в материалната му изявеност, в личните ми отношения с хората, които срещам всеки ден, както и в най-важната, лично според мен част- вътрешната връзка с онази висша сила, която често наричаме Бог.

Но е важно още в този момент да споделя, че самото прочитане на тази книга не би довело до каквито и да било резултати, ако ти, човекът, който чете тези редове, не вземе съзнателното решение да въведе изложената информация в собственто си ежедневие и постепенно да започне да вижда последствията от това. А те на моменти наистина са изумителни.

Дали си готов да направиш това знаеш единствено и само ти.

Ти решаваш какво да се случи с живота ти и как да преминеш през това наистина невероятно приключение, което си поел/а.

Гаранции в него няма и това е може би най-хубавото.

Моментите са винаги уникални и различни.

Но чрез съзнателните си действия и спазването на универсалните закони, които винаги работят, независимо дали ги спазваш или не, преживяванията могат да се превърнат в радост, а така наречените “трудности” в детска игра, чието преодоляване да ти донесат още повече удовлетворение от съществуването.

Иборът винаги е бил и ще бъде твой.

А дали ще се възползваш от предложената информация?

Е, от теб зависи!

 

Седемте духовни закона на успехаКнигата можеш да поръчаш от сайта на ИК “Бард” с 20% намаление.

  *ИК „Бард“ е партньор на drugata-realnost.com

 

You may also like...