Пътят на душите


Пътят на душите

Тези редове идват по повод желанието да споделя част от опитността ми отвъд границите на реалността такава, каквато я познаваме. С други думи ще напиша няколко реда за живота, тъй като смъртта е нищо повече от наложена програма, която сме свикнали да възприемаме за истина.

Смъртта съществува единствено за умовете, които не са познали истински Живота и Бога, който го е сътворил. И в случая няма никакво значение кой какво име ще му даде, тъй като Силата създала Всемира няма име, а заедно с това съдържа в себе си всичко някога наименовано.

За да отидеш там, отвъд представите, които отлежават като мисли в ума ти, е нужно да пуснеш контрола над Времето и Пространството, осъзнавайки това, че и те са част от твоето собсвтено Сътворение. Ти и аз сме СъТворци в Единение с Бог- във всеки един момент, Тук и Сега.

И ще продължаваме да творим тук, на Земята, докато не пожелаем да отидем към някоя от другите реалности, дори отвъд тази, която сме свикнали да наричаме Отвъдно.

Всеки един от нас е безсмъртна душа дошла тук, за да сподели и съпреживее себе си с Божественото начало. Това няма как да се обясни и няма как да се разкаже. Може единствено да се преживее дори и в моментите, в които сме все още във физически тела.

И всъщност това е и една от задачите, които сами сме си поставили.

Всяка една душа напуснала света, който познаваме чрез сетивата на тялото, продължава напред своя път- безкрайност.

Единствено можем да се радваме на избора й.

Тъй като така или иначе ще се срещнем отново.

Сбогом не е за раздяла, а за Бог с Теб.

***

Георги 20-06-2016

You may also like...