Програмиране на ума


програмиране на ума

Програмирането на ума е факт.

Факт е също, че хората, които стоят зад пулта и натискат невидимите бутони на нашите уникални биокомпютри сме ти и аз.

Да, във всеки един момент по време на комуникацията си със заобикалящата ни среда, ние програмираме себе си по определен начин, който определя съществуването ни.

Животът ни много често (ако не и почти винаги) е съпроводен от механични реакции, които се базират на минала опитност и това, което сме извлекли като “добро” или “зло” от нея.

И това се случва без изключение, докато не решим да бъдем една идея по-съзнателни за това какви програми въвеждаме в умовете си, които са наш мост към физическата реалност, в която се намираме, докато сме на Земята.

Изборът на какво да обърнем внимание и какво да създадем е единствено и само наш.

Това обаче, може да се случи само тогава, когато разберем и осъзнаем напълно гореспоменатите думи.

Тъй като самото общество, в което живеем, ни учи, че сме жертви на обстоятелствата и външната действителност и всичко, което включва тя. Което по никакъв начин не ни помага да стигнем до въпросното осъзнаване.

За щастие живеем във време, в което все повече хора се пробуждат за една друга реалност, в която приемат себе си като творци на собствената си действителност и част от всичко, което Е.

Осъзнавайки истината за себе си, те няма как да продължат развитието си напред, без да направят всичко възможно да предадат към ближните си това разбиране по възможно най-добрия и достъпен начин.

Елдън Тейлър е направил много стъпки напред в тази посока и не случайно ми попадна и неговата книга “Програмиране на ума”. Тъй като независимо докъде сме стигнали в собственото си развитие, винаги има какво да научим от някого, който има различна опитност от нашата.

Обикновено това става под формата на нови знания или просто поредното затвърждение, което те кара да възкликнеш вътрешно (а често и на глас) “Ахаааа!” :)

Но нека се върнем на програмирането на нашите умове. Ще се повторя, но то е факт. И ако някой иска да се убеди в това чрез голям брой ясни примери, може да хване книгата на Тейлър и да го направи.

Аз самият бях изненадан от някой факти, които авторът разкрива в първата част на книгата си.

Тръгвайки от рекламните трикове и маркетингови стратегии, които те карат да купиш последния модел 188 инчов телевизор, до тайните военни служби и разузнавателни агенции работещи мощно в посоката за контрол над масите.

И въпреки че на моменти примерите ми идваха в повече (тъй като моят собствен ум се опитваше при четенето да отхвърли информацията), съумях да премина към втората част на книгата, в която авторът ни повежда към знанията как да се освободим от програмите и влиянието им и да бъдем себе си, постигайки каквото пожелаем във всеки един план на съществуването. За всекиго по нещо от хипноза, НЛП и медитация с прости примери и техники.

“Да бе, да! Поредният буламач.”, ще каже някой от тези, които четат тези редове. И той наистина ще бъде такъв за хората, които очакват поредното любовно романче или кримка, в която да се отъждествят с героите и да си вкарат поредната програма.

В “Програмиране на ума” има много истини, които често отблъскват хората, които не са готови да ги приемат. И точно поради този факт мога спокойно да препоръчам книгата на всеки, който иска да обогати личността си с информация, която да му бъде полезна в по-нататъшното му развитие. Нито повече, нито по-малко.

В крайна сметка изборът как точно да програмираме ума и живота си е лично наш.

 

програмиранеКнигата можеш да поръчаш от сайта на ИК “Бард” с 20% намаление.

  *ИК „Бард“ е партньор на drugata-realnost.com

 

You may also like...