Най-големите тайни на Вселената


Тайни на Вселената

Признавам, че в началото бях доста скептичен към Игор Прокопенко и неговите книги. До момента, в който не реших да прочета “Най-големите тайни на Вселената”. Тогава всъщност разбрах, че нашумелият в последните години руски журналист, наистина се е постарал да подплъти темите, които разисква със сериозен доказателствен материал. Многобройните интервюта с различни известни учени: астрофизици, космолози, океанолози и други светила в областта на изследването тайните на Вселената, дава поне една частична достоверност, която ни кара да се замислим върху темите, които авторът разисква.

От къде сме произлезли?

Кои са нашите истински създатели?

Къде е родината на боговете?

Единствени ли сме в Слънчевата система?

Кои са били атлантите и къде са техните потънали градове?

Какви са опасностите, които крие Космосът?

Как са създадени египетските пирамиди и стотиците пирамидални структури из целия свят и защо?

Каква е тайната на известната планина Кайлас?

И това е само една малка част от всичко, което Игор Прокопенко е взел на мушка в своята книга и е решил да разкрие по възможно най-добрия начин.

Изключително интересно ми беше да прочета за различните паметници от древността, които не биха могли да бъдат построени с техническите съоръжения, с които човечеството разполага в момента.

Потапянето в историята на изчезналите цивилизации, единствено затвърди усещанията ми, които винаги съм имал. А именно тези свързани с това, че със сигурност историята, такава, каквато я познаваме, няма нищо общо със случилата се действителност.

Факт е, че невероятни открития за природата и космоса се правят всеки един ден и точно те променят начина, по който сме гледали през последните години на Вселената и самото Съществуване.

Игор Прокопенко ни кани на едно пътуване, в което да подложим на съмнение много от общоприетите и наложени от обществото факти. И го прави по един чудесен начин- ненасилствено, превеждайки ни през стотиците хиляди години от създаването на Вселената до днес.

“Защото открай време за човека е присъщо усещането за единство с необятното небе над нас…”

♦♦♦

 

Най-големите тайни на ВселенатаКнигата можеш да поръчаш от сайта на ИК “Бард” с 20% намаление.

  *ИК „Бард“ е партньор на drugata-realnost.com

You may also like...