Древни лечебни рецепти


Древни рецепти

Българският народ използва народни рецепти, откакто се помни. Стотици години, през които бавно, но сигурно са се натрупвали знания, за това как най-добре да се съчетаят силите на Майката- Природа, които да помогнат за лечението на почти всички болестни състояния познати ни до този момент.

Последното, разбира се, може да се случи тогава, когато погледнем цялостно върху себе си като човешки същества и разберем, че процесът на лечението включва на първо място осъзнаването за причината довела до даденото състояние. Лечебните рецепти могат да бъдат изключително полезни, но без това по-дълбоко разбиране, те остават временно решение за създалата се ситуация.

И въпреки всичко, хилядите комбинации, които предците ни са създали, биха могли да подпомогнат в голяма степен процеса на цялостно освобождаване от дисбаланса, настанил се в нас.

“Древни лечебни рецепти” е сборник, в който в продължение на повече от двайсет години са събирани най-ценните български “илачи”, които да ни помогнат и днес, в съвременното ни и забързано ежедневие.

Дали ще го използвате по предназначение, отчитайки факта, че заедно с него е нужно да обърнем внимание и на менталната, емоционалната и духовната си същност, е въпрос на личен избор. Това, което е сигурно, е че рецептите работят, особено за тези, които вярват искрено в тяхната сила. Тъй като освен всичко останало, лечението започва и свършва вътре в нас- в нашите умове, чрез нашата вяра. А рецептите са чудесен помощен елемент за всички, които имат нуждата да я засилят.

Подредена по азбучен ред, според различните видове болестни състояния, “Древни лечебни рецепти” ще бъде винаги до вас, когато решите да потърсите съветите на безброй безименни знахари, които са споделили своята опитност.

 

Древни лечебни рецептиКнигата можеш да поръчаш от сайта на ИК “Бард” с 20% намаление.

  *ИК „Бард“ е партньор на drugata-realnost.com

You may also like...