Докосване


докосване

Катастрофа. Пътуване извън тялото. Ангели. Промяна. Нов живот. Мъдрост. Прозрения…

“Докосване” е втората книга на Оура Лов, която се появява на бял свят след дълго и внимателно обмисляне на всеки един детайл в нея. Казвам това поради простата причина, че имах възможността да бъда един от хората, които да вникнат в нея още преди да приеме формата, която има в момента.

Без да преувеличавам, мога спокойно да кажа, че споделеното в нея надхвърли очакванията ми за мащаба и уникалния начин, по който авторката е поднесла своята история.

Като всъщност още тук е добре да кажа, че това не е каква да е история, а едно дълбоко прозрение за голяма част от процесите, които ръководят видимата и невидима Вселена, и то поднесено чрез връзката между два прекрасно изградени персонажа сливащи в себе си човешкия и ангелски свят.

Успях ли да те заинтригувам? :)

Тук изобщо нямам намерение да се впускам в подробности описващи самата линия на романа, тъй като съществуват сетивни и свръхсетивни преживявания, които е нужно да останат съкровени и лични в съзнанието на приемащия.

Затова и ще оставя възможността на теб да решиш какво да вземеш от него, за да продължиш напред по собствения си път на израстване.

Последното със сигурност ще бъде задача, която ще можеш да изпълниш с лекота, тъй като мислите, чувствата, знанието и мъдростта се леят от страниците по начин, който просто те кара да се усмихваш и да разлистваш напред.

“Докосване” е за всеки, който е преживял вътре в себе си палитрата от човешки емоции, докосвайки се поне за малко до онази по-висша сила, която често наричаме Бог.

Защото независимо какво нашепват често мислите в ума ни , то ние всички сме тук, за да направим именно това- да погледнем в душата на човека срещу нас, за да видим собственото си Божествено отражение.

Приятно съпреживяване и ще се радвам да споделиш какво ти е донесъл прочита на нежното “Докосване” :)

 

докосване1Книгата можеш да поръчаш от сайта на ИК “Бард” с 20% намаление.

  *ИК „Бард“ е партньор на drugata-realnost.com

You may also like...