ДНК на Боговете


днк на боговете

Когато реша да се впусна в изследване на книга, свързана със създаването на човешкия род и неговия произход, обикновено се стремя да го правя с отворен ум за това, което ми се поднася като информация. “ДНК на боговете” от д-р Крис Харди успя да ми покаже колко много и различни програми има в мен, които защитават по един или друг начин човешката, изначална същност.

Не, че затвърждавам и подкрепям труда на авторката, която се е заела с една наистина огромна задача, но чрез написаното от нея видях вътре в собствения си ум, колко много вярвания съществуват и как всяко едно от тях на моменти се опитва да отрече някое от останалите.

И всъщност може би една от причините при нас да попадат подобни книги е точно тази, да видим именно колко сме ограничени в разбиранията и знанията си за собствената си същност, независимо каква точно е тя и дали ще успеем някога да я затвърдим на физическо и умствено ниво.

Въпросът за създаването на човешката раса от Анунаките, дошли от планетата Нибиру, стои в основата на не един и два авторски труда, които използват за основа древни пиктографски плочици (шумерски, асирийски, гръцки и т.н.) носещи информация за “Сътворяването на човешкия род”. Доколко тези плочици са автентични е друг въпрос, който така или иначе можем да зададем към почти всичко.

Книгата на д-р Харди не прави изключение, като в нея авторката използва трудовете на небезизвестния Зекария Сичин, който е един от първите дръзнал да опише в подробности началото на “първите хора”.

Докато четях, пред мен се материализираха множество различни въпроси, на чиито все още не могат да се дадат конкретни отговори, които да дадат потвърждение на една или друга “истина”. Хората винаги най-добре са затвърждавали конкретна тема на базата на личен опит, който понякога е трудно да бъде придобид, имайки се предвид, че говорим за тематика на стотици хиляди години. Но въпреки това продължаваме да търсим и опитваме.

Кои са боговете създали хората и с какво се различават те от нас?

От къде са дошли и с каква цел?

Защо са били създадени разумните човешки същества?

Какво сме наследили от “звездните богове”?

Кои са най-изопачените религиозни текстове, влияещи върху умовете на милиарди хора и какъв е техния произход?

Жена ли е първосъздателката на първото разумно и способно да се размножава човешко същество?

Каква е функцията на древните пирамиди и наистина ли са били част от космическите станции, чрез които “древните” ни създатели са пътували до Земята?

Все въпроси, на които нямам намерение да давам личен отговор. Не би било сериозно, без да съм навлязъл по-дълбоко в тематиката и да разуча обстойно източниците използвани за тяхното първоначално разискване.

Със сигурност “ДНК на боговете” постави в собствения ми ум една идея, част от която може би ще бъде затвърдена на базата на някои от собствените ми мистични преживявания, а може би не. Последното ще бъде проверено във времето.

За сега оставям на всеки един от хората, който реши да прочете книгата на д-р Харди, да прецени сам за себе си кое е истина и кое не.

Тъй като какво е “истината” в крайна сметка?

 

днк на боговете корицаКнигата можеш да поръчаш от сайта на ИК “Бард” с 20% намаление.

  *ИК „Бард“ е партньор на drugata-realnost.com

 

You may also like...